Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg

Dominic Marcu şi Tesla prezenţi la startul Trofeului Valea Cetăţii Râşnov

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 20 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21321629/1/marcu.jpg

În acest weekend, pe 23 şi 24 septembrie, Dominic Marcu va concura cu Tesla la Trofeul Valea Cetăţii Râşnov, etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă şi Masters.

Trofeul Valea Cetăţii Râşnov este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din calendarul de motorsport, atrăgând la start 93 de piloţi şi pasionaţi de motorsport din întreaga ţară şi de peste hotare. Traseul dificil, combinat cu peisajul superb din Râşnov, creează o experienţă de neuitat pentru curse.

Cu maşina sa Tesla Model 3 Performance unică în Europa, Dominic a redefinit limitele pe care maşinile electrice le pot atinge în aria motorsportului. După o etapă memorabilă la Trofeul Straja, unde a demonstrat că tehnologia electrică poate fi la fel de palpitantă şi competitivă ca cea tradiţională, Dominic abordează cu încredere următoarea etapă.

Rezultatele sale sunt o dovadă clară a determinării şi pasiunii lui Dominic pentru motorsport şi tehnologia sustenabilă. Pe lângă clasarea sa impresionantă, el a reuşit să atragă atenţia asupra maşinilor electrice şi a importanţei protejării mediului înconjurător.

Cu fiecare cursă, Dominic simte valul de susţinere şi entuziasm din partea fanilor săi, care devin o sursă inepuizabilă de inspiraţie. Acest sprijin necondiţionat, manifestat prin mesaje încurajatoare, prezenţa la evenimente şi susţinere online, îl motivează în mod constant să progreseze.

”Sunt foarte entuziasmat să revin la Trofeul Valea Cetăţii Râşnov. Atmosfera incredibilă şi entuziasmul susţinătorilor de pe marginea traseului mă motivează la fiecare urcare. Aştept cu nerăbdare să îi revăd şi  le mulţumesc personal pentru sprijinul lor necondiţionat. Le transmit tuturor o invitaţie deschisă de a se alătura acestui spectacol minunat cu 100 de maşini din toate categoriile. Combinaţia dintre acest traseu spectaculos şi mulţimea pasionată creează întotdeauna o atmosferă incredibilă. Sunt nerăbdător să văd ce putem realiza în acest weekend."

Călătoria lui Dominic în motorsportul electric nu ar fi fost posibilă fără susţinerea fanilor dedicaţi şi a partenerilor care împărtăşesc pasiunea pentru inovaţie şi sustenabilitate.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele