Ultima oră
Messi, convocat pentru meciurile amicale ale Argentinei cu El Salvador şi Costa Rica Messi, convocat pentru meciurile amicale ale Argentinei cu El Salvador şi Costa Rica
Bărbatul suspectat că a furat un computer care conţinea planurile de securitate pentru Jocurile Olimpice a fost arestat şi trimis în judecată Bărbatul suspectat că a furat un computer care conţinea planurile de securitate pentru Jocurile Olimpice a fost arestat şi trimis în judecată
VIDEO | Unirea Slobozia - Csikszereda, astăzi, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1! Ciucanii pot urca pe loc de play-off VIDEO | Unirea Slobozia - Csikszereda, astăzi, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1! Ciucanii pot urca pe loc de play-off
VIDEO | Hermannstadt - Oţelul, ASTĂZI, de la 17:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci important pentru la play-off VIDEO | Hermannstadt - Oţelul, ASTĂZI, de la 17:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci important pentru la play-off
VIDEO | UTA - FCU Craiova, ASTĂZI, de la 14:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Arădenii continuă să spere la play-off VIDEO | UTA - FCU Craiova, ASTĂZI, de la 14:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Arădenii continuă să spere la play-off
VIDEO | Farul - CFR Cluj, sâmbătă, de la 20:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro

VIDEO | Farul - CFR Cluj, sâmbătă, de la 20:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro

Dominic Marcu ”trage cortina” peste un sezon de excepţie la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Masters şi începe cu optimism ultima etapă din CNVC: Trofeul Campulung Muscel

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21353299/1/marcu.jpg

Sezonul 2023 al Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Masters a ajuns la final, iar Dominic Marcu încheie pe un onorabil loc 3 la general în Categoria 1 (turisme), alături de Dodo Piţigoi şi Mihai Leu.

Etapa finală de la Poiana Braşov a fost cu adevărat specială, cu o prezenţă impresionantă de piloţi de top şi maşini de excepţie.

Traseul, care are o istorie bogată în motorsportul românesc, a creat atmosfera perfectă pentru o competiţie de viteză în coastă. Cu o prezenţa numerosă a fanilor şi un parc de service bine pus la punct, etapa de la Poiana Braşov a confirmat încă o dată reputaţia sa.

Dominic Marcu şi echipa sa au reuşit să găsească setările perfecte pentru maşină şi să obţină rezultatele dorite, acumulând punctele necesare pentru a se clasa pe locul 3 la general în Categoria 1 şi locul 3 în clasamentul general.

Cu această etapă de la Poiana Braşov, sezonul CNVC Masters 2023 ajunge la final. A fost un sezon excepţional pentru Dominic Marcu, unul în care şi-a demonstrat abilităţile în motorsportul electric şi şi-a asigurat un loc de frunte în competiţie.

Dominic doreşte să îşi exprime recunoştinţa faţă de partenerii săi, fani şi toţi cei care l-au susţinut în acest sezon electrizant.

Acum, atenţia se îndreaptă către finalul unui sezon plin de acţiune şi adrenalină în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Ultima etapă, Trofeul Campulung Muscel, are loc în acest weekend, pe 21-22 octombrie, şi promite o competiţie de neuitat.

Cu o poziţie solidă, pe locul 2 la general în Categoria 1 (turisme), locul 3 în clasamentul general, şi locul 1 în categoria electricelor, echipa lui Dominic este nerăbdătoare să aducă rezultate la fel de bune şi la această competiţie.

Cu peste 60 de piloţi deja înscrişi la start, acest eveniment va fi unul de neratat. Dominic Marcu şi Tesla sunt gata să îşi folosească abilităţile pentru a obţine un rezultat strălucit în faţa publicului argesean.

Traseul de la Campulung Muscel este cunoscut pentru provocările sale şi pentru atmosfera plină de energie creată de spectatorii pasionaţi. Cu o tradiţie reputată în motorsport, argesenii sunt cunoscuţi pentru entuziasmul lor faţă de curse şi pentru sprijinul pe care îl acordă piloţilor. Este un eveniment care întotdeauna atrage mulţi fani şi iubitori de viteză.

Dominic Marcu a declarat: "Campulung Muscel este întotdeauna o etapă specială pentru mine. Tradiţia motorsportului în Argeş şi sprijinul necondiţionat al publicului sunt incredibile. Cu o competiţie puternică şi un traseu solicitant, suntem pregătiţi să oferim un spectacol captivant."

Cu etapa de la Campulung Muscel, sezonul CNVC 2023 se apropie de final, iar echipele se pregătesc pentru a-şi pune în valoare toate resursele pentru a obţine rezultate de excepţie.

Publicul este binevenit să asiste la Trofeul Campulung Muscel şi să se bucure de spectacolul motorsportului românesc.

  • Participarea sa este datorată partenerilor E.ON, George - primul banking inteligent din România, o inovaţie BCR, NetBet, Hama Romania, BCR Leasing, Pringles, Tecnet, Dronshop.ro şi Plus Autotrade, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele