Ultima oră
VIDEO | Arbitrul finalei Ligii Europa şi familia sa, atacaţi de suporterii echipei AS Roma la aeroport VIDEO | Arbitrul finalei Ligii Europa şi familia sa, atacaţi de suporterii echipei AS Roma la aeroport
Aproape 300 de sportivi, din cinci ţări, la Internaţionalele României ”Iolanda Balaş Soter” Aproape 300 de sportivi, din cinci ţări, la Internaţionalele României ”Iolanda Balaş Soter”
EXCLUSIV | Cristi Dulca, opinie despre cine va antrena CFR Cluj în sezonul următor  EXCLUSIV | Cristi Dulca, opinie despre cine va antrena CFR Cluj în sezonul următor
Inter Miami s-a despărţit de tehnicianul Phil Neville Inter Miami s-a despărţit de tehnicianul Phil Neville
Anchetă a UEFA după ce Szymon Marciniak, arbitrul finalel Ligii Campionilor, a ţinut un discurs la o reuniune organizată de un politician de extremă dreapta
Anchetă a UEFA după ce Szymon Marciniak, arbitrul finalel Ligii Campionilor, a ţinut un discurs la o reuniune organizată de un politician de extremă dreapta
EXCLUSIV VIDEO | Se retrage Adrian Mititelu de la FCU Craiova? ”Este vorba de 20 de ani de patimă şi de suferinţă”. Decizia luată după meciul cu CFR Cluj EXCLUSIV VIDEO | Se retrage Adrian Mititelu de la FCU Craiova? ”Este vorba de 20 de ani de patimă şi de suferinţă”. Decizia luată după meciul cu CFR Cluj

Dominic Marcu urcă pe podiumul categoriei 1 cu Tesla Model 3 Performance la Cupa Mediaşului

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 24 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21134259/1/marcu.jpg

În weekendul recent desfăşurat, Dominic Marcu a participat cu succes pentru prima dată la Cupa Mediasului din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

În ciuda condiţiilor meteo dificile, pilotând Tesla Model 3 Performance, Dominic a reuşit să se impună într-o cursă în care ploile scurte au adăugat un nivel suplimentar de provocare.

Traseul de 3,1 kilometri al Cupei Mediasului a fost pus la încercare de stropii de ploaie, făcându-l extrem de alunecos şi dificil de abordat. Cu toate acestea, Dominic şi-a menţinut ritmul, clasându-se pe locul 4 dintr-un total de 60 de participanţi.

Dominic Marcu şi Tesla au obţinut un succes remarcabil în cadrul Cupei Mediasului din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. A fost o performanţă istorică, deoarece au reuşit să se plaseze pe podiumul categoriei 1 pentru maşinile închise (turisme), ocupând locul 2. Acest rezultat marchează o premieră pentru proiect, fiind prima dată când o maşină electrică se află pe podiumul acestei categorii. În plus, aceştia au ocupat locul 1 la clasa maşinilor electrice. Acest rezultat atestă inovaţia şi avansul tehnologic pe care îl aduce proiectul lor în lumea motorsportului.

Dominic a fost susţinut de spectatorii entuziaşti care au umplut marginea traseului, dându-i încurajări şi aplauze. Reacţia pozitivă a publicului faţă de proiectul electric şi participarea cu Tesla Model 3 Performance a fost una caldă şi încurajatoare.

Prin participarea sa cu modelul electric, Dominic continuă să promoveze inovaţia şi tehnologia sustenabilă în lumea motorsportului românesc.

În continuare, pe data de 10-11 iunie, Dominic se va îndrepta spre Transalpina Challenge, care va avea loc la Rânca. Această competiţie reprezintă o provocare unică pentru piloţi, deoarece traseul se desfăşoară pe una dintre cele mai spectaculoase şi dificile şosele montane din România. Dominic va concura într-o nouă etapă a campionatului Masters, aducând în prim-plan tehnologia electrică în motorsport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele