Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

”Domnul Becali hotărăşte”. Leo Strizu, mesaj ferm despre cine are ultimul cuvânt la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20939887/1/leo.png

FCSB – CS Mioveni, partidă contând pentru etapa a 19-a din Superligă, va fi transmisă în direct de către Prima Sport 1, luni, începând cu ora 19:00. Meciul poate fi urmărit online accesând platforma www.PrimaPlay.ro.

Golurile, ratările, momentele tensionate din joc, deciziile VAR, paradele sau alte faze spectaculoase ale duelului vor fi redate în format live video & text de către site-ul www.PrimaSport.ro.

Leo Strizu a dezvăluit înainte de meci că Gigi Becali este cel care decide la FCSB, iar el este doar o persoană ce execută ceea ce dictează patronul.

 

”Domnul Becali hotărăşte, iar noi suntem simpli executanţi, din punctul meu de vedere", a spus Strizu, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

  • De cealaltă parte, cu doar 8 puncte câştigate, CS Mioveni pare condamnată de pe ultimul loc la retrogradarea din Superligă în Liga a 2-a. Nu trebuie uitat, însă, că în tur FCSB nu a reuşit să obţină decât un egal în deplasare contra formaţiei argeşene.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele