Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

Dorin Rotariu, dorit în Superliga! ”Are un salariu mare acolo"

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 8 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21415931/1/fcsb-otelul-galati-superliga-superbet-3-12-2023-3.jpg

Dorin Rotariu (28 de ani) parecă nu mai are viitor la FCSB. Extrema ar putea continua însă în Superliga, la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Principalul impediment este salariul, unul foarte mare pentru ce pot plăti covăsnenii în prezent.

”Cred că e un jucător bun. Dacă are continuitate, ne poate ajuta. Dar vom vedea. E devreme să vorbim pentru că el are un salariu mare acolo", a spus directorul general de la Sepsi, Attila Hadnagy, conform iamsport.ro.

  • 20.000 euro ia pe lună Rotariu la FCSB.

Pe lângă Dorin Rotariu, Andrea Compagno, Ovidiu Popescu şi Octavian Popescu au fost criticaţi de latifundiar. Becali l-a catalogat pe vârful italian alături de Rotariu ca fiind zero din punct de vedere fotbalistic şi a decis ca David Miculescu să înceapă de acum încolo în primul 11.

"Atâta timp cât eşti pe primul loc nu e o problemă. Rapid nu a fost echipa mai bună, a fost echipa care a vrut mai mult victoria. Dumnezeu a făcut dreptate. Cine a vrut mai mult victoria a câştigat. Meciul a fost controlat de noi total, după a dat Ovidiu Popescu pasa aia la Borja Valle, nu am văzut în viaţa mea aşa ceva.

S-a văzut dorinţa lor de câştig mai mare decât a noastră. Ovidiu Popescu ba e foarte bun, ba e praf. I-am spus şi lui MM să îi spună să nu se creadă mare fotbalist. Ovidiu Popescu a fost praf la mijlocul terenului. Am zis că între Rotariu şi Compagno, mai bun e Compagno. Şi aşa este. Dar amândoi sunt zero. Asta e situaţia.

Mă păcălesc şi eu, am crezut mult în el (n.r.- Rotariu), dar trebuie să iau un atacant. Chiar şi un mijlocaş. L-am băgat pe Tavi Popescu. Nu îţi vine să crezi că un jucător care a fost cel mai bun în România e acum cel mai slab. Echipa a fost făcută greşit, dar după, cu schimbările făcute, a fost şi mai slabă, cu Tavi.

Compagno se mai bate, dar când i-am băgat pe ăştia doi, praf. Pe Creţu l-am băgat că am crezut că urcă mai mult. Aici e chestie de valoare, noi vorbeam de dorinţă. Rapid nu are valoare, dar are joc colectiv şi dorinţă. Gata cu Rotariu şi Compagno! În atac, va juca de acum Miculescu!", a spus recent Gigi Becali, conform Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele