Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Dorin Rotariu este remunerat regeşte la FCSB! Gigi Becali a anunţat cât va câştiga fostul dinamovist

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21342944/1/profimedia-0710299414.jpg

Dorin Rotariu a fost anunţat oficial ca nou jucător al lui FCSB în după-amiaza zilei de marţi, iar Gigi Becali a dezvăluit cât va câştiga atacantul la gruparea ”roş-albastră”.

  • România - Andorra, se joacă duminică, pe 15 octombrie, ora 21:45 şi va fi în direct la Prima TV

Pe lângă beneficiile la nivel sportiv pe care ar putea să i le aducă FCSB, Dorin Rotariu a fost cu siguranţă atras şi de partea financiară. Gigi Becali a dezvăluit salariul pe care îl va câştiga fostul dinamovist la gruparea ”roş-albastră. 

”Rotariu a semnat deja. Este la antrenamente. A semnat pe un an plus doi ani, opţiunea clubului. Va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Astfel că Rotariu ar ajunge la un salariu anual de 240.000 de euro, sumă identică cu cea câştigată de Damjan Djokovic, Alexandru Băluţă şi Darius Olaru. Singurii fotbalişti din lotul echipei bucureştene care câştigă mai bine decât Rotariu fiind Vlad Chiricheş, cu 400.000 de euro pe an, şi Florinel Coman, cu 360.000 de euro pe an.

Varianta aducerii lui Rotariu, liber de contract din vară, i-a surâs patronului FCSB pentru că era nemulţumit de evoluţiile lui Tavi Popescu şi David Miculescu.

Trădare mare! Dorin Rotariu a semnat cu FCSB

Dorin Rotariu a jucat la Dinamo timp de cinci ani, din 2012 până în 2017. Ulterior, acesta a mai evoluat la Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar, Astana, Ludogorets şi Atromitos.

Pentru Dinamo, timişoreanul a marcat 30 de goluri în 142 de partide.

Dorin Rotariu are şi 10 selecţii la naţionala României, pentru care a înscris un gol, în urmă cu cinci ani, într-un amical cu Suedia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele