Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Dorinel Munteanu a dezvăluit cheia succesului: „Să meargă la munte, să-şi încarce bateriile”

Oțelul Galați Publicat pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21552140/1/436516591-826445412649026-7276033730211493534-n.png

Echipa Oţelul Galaţi a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a treia din play-out-ul Superligii.

Răzvan Tănasă a marcat golul victoriei în minutul 90+3, pe un contraatac purtat în vitezp şi Oţelul, care s-a impus cu 1-0, este pe locul 4 în clasamentul play-out-ului, cu 23 de puncte, în timp ce Dinamo se află pe 9, cu 16 puncte.

Gălăţenii au 4 victorii consecutive, cu Poli Iaşi, FCU Craiova, Universitatea Craiova (în cupă) şi cu Dinamo în această seară, ultimele 3 având loc în decurs de 8 zile.

Dorinel Munteanu a dezvăluit la finalul meciului care este cheia succesului său şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevilor săi.

„Jocul s-a desfăşurat aşa cum îmi imaginam. Foarte greu, am stat foarte bine tactic, am fost agresivi. Am dat adversarului foarte puţine şanse, în schimb ne-am creat câteva ocazii clare. Eu spun că victoria e meritată, chiar dacă am marcat în minutul 93.

Felicit echipa, suporterii şi felicit Galaţiul. Echipa e bine pregătită, toţi jucătorii au reacţionat fantastic. Tănase (n.r.- Tănasă) trebuie să marcheze mai mult. Nu am avut timp să-l felicit, dar nu prea o fac, să nu li se urce la cap. Merită toţi felicitări, am făcut o partidă foarte bună.

Din păcate, ştiţi foarte bine că nu ne-am atins obiectivul de a fi în play-off. Dacă aveam mai mult timp în vara trecută să omogenizez echipa, poate eram în altă parte acum. Dar e OK. S-a văzut un progres la echipă, prestăm un fotbal modern. Puteam să mergem şi în Austria, dacă aveam bani. O perioadă de 10 zile nu strică niciunei echipe (n.r.- la Vatra Dornei).

Să meargă la munte, să-şi încarce bateriile. Jucătorul român e foarte talentat, dar trebuie pus la muncă. De mâine facem recuperare şi ne gândim la Voluntari pentru că nu vreau să ne oprim aici”, a spus Dorinel Munteanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele