Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Dorinel Munteanu a fost suspendat cu Sepsi. Cine a stat pe banca Oţelului. ”Doar neşansa a făcut să nu obţinem ceva”

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 12 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21421005/1/otelul-galati-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-12-12-2023-2.jpg

Sepsi OSK a învins în deplasare, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa Oţelul Galaţi, în ultimul meci al etapei a XIX-a a Superligii.

Pentru Oţelul au marcat Maciel (39) şi Cîrjan (83), iar pentru Sepsi au punctat Matei (4), Ştefănescu (64) şi Ciobotariu (75).

Dorinel Munteanu a fost suspendat, după eliminarea din Cupa României, de la meciul cu Dinamo. Indicaţiile de pe margine au fost date de secundul Dorin Toma, care a tras şi concluziile partidei.

”Am început acest joc de la 1-0, a trebuit să alergăm după egalare. Am revenit în joc, doar neşansa a făcut să nu obţinem ceva din acest joc.

A fost acea fază cu offsideul şi am ieşit puţin din spaţiu şi am primit cartonaşul galben. Suntem bine pregătiţi fizic, putem duce orice joc. Am dat dovadă de caracter, am reintrat în joc.

Un final de sezon foarte greu, cu două meciuri grele, dar despre aceste lucruri ar fi mai bine să discutaţi cu Dorinel Munteanu”
, a spus Toma.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele