adplus-dvertising
Ultima oră
CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate, tabloul sferturilor CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate, tabloul sferturilor
Olanda - Argentina 2-2 (3-4)! ”Pumele” s-au calificat dramatic în semifinalele CM 2022 la loviturile de departajare Olanda - Argentina 2-2 (3-4)! ”Pumele” s-au calificat dramatic în semifinalele CM 2022 la loviturile de departajare
Thiago Silva, dărâmat de eliminarea Braziliei. ”E greu să găseşti cuvinte şi să te consolezi” Thiago Silva, dărâmat de eliminarea Braziliei. ”E greu să găseşti cuvinte şi să te consolezi”
Miodrag Jesic, fost antrenor la CS Otopeni, în 2008-2009, a murit Miodrag Jesic, fost antrenor la CS Otopeni, în 2008-2009, a murit
Selecţionerul Tite părăseşte naţionala Braziliei, după eliminarea în ”sferturile” Cupei Mondiale Selecţionerul Tite părăseşte naţionala Braziliei, după eliminarea în ”sferturile” Cupei Mondiale
Naţionala de fotbal feminin, locul 40 în clasamentul FIFA Naţionala de fotbal feminin, locul 40 în clasamentul FIFA

Dorinel Munteanu, bun de plată din cauza celor de la FCSB. Suma uriaşă pe care a pierdut-o

FCSB Publicat pe 18 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20924062/1/munteanu.jpg


Dorinel Munteanu (54 de ani) a pierdut definitiv procesul intentat celor de la FCSB, iar acum e nevoit să plătească nu mai puţin de 200.000 de euro autorităţilor din Germania.
 
Fostul mijlocaş s-a adresat instanţei pentru că echipa patronată de Gigi Becali nu i-a plătit impozitul pe venit în perioada 2004-2005, dar, după ani de procese, nu a avut câştig de cauză. Cum decizia e una definitivă, Munteanu trebuie să plătească 200.000 de euro fiscului din Germania, ţară în care era rezident la momentul în care juca pentru FCSB:
 
"Am avut proces, am pierdut, acum sunt bun de plată. Trebuie să plătesc la Fiscul german vreo 200.000 de euro. Toate instanţele din România au dat câştig de cauză FCSB-ului, acum sunt bun de plată.
 
Dumnezeu o să vadă şi o să facă dreptate într-un fel sau altul. Eu nu am cerut niciun ban de la domnul Becali, doar să facă o confirmare a plăţii taxelor pentru mine din contractul de la vremea respectivă. Nu s-a făcut acest lucru. Sunt oameni în jurul dânsului care probabil au alte interese. Cert este faptul că am pierdut şi trebuie să plătesc. Procesul s-a încheiat acum vreo 3 luni.
 
Când am plecat din Germania, Fiscul mi-a pus poprire pe acei bani. Acum îşi iau banii. Cred că i-au şi luat, dacă nu mă înşel", a dezvăluit Munteanu, vineri, pentru gsp.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele