Ultima oră
Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate
A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"

Dorinel Munteanu continuă parcursul de vis. ”Nu pot să fiu decât bucuros”

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21566130/1/otelul-galati-universitatea-cluj-play-out-superliga-superbet-21-04-2024.jpg

Oţelul Galaţi a învins pe teren propriu, scor 1-0, gruparea Universitatea Cluj, în etapa a cincea din play-out-ul Superligii.

Într-o repriză în care ambele formaţii au avut câte o ocazie de gol, Frederic Maciel a deschis scorul, în minutul 40, cu un şut la colţul lung. În partea secundă, Cisotti a şutat pe lângă poartă, în minutul 76, iar clujenii nu au reuşit să egaleze, deşi Universitatea a jucat mai multe minute în zece oameni, după eliminarea lui Maciel.

Dorinel Munteanu bifează a doua victorie în patru zile contra ardelenilor. Tehnicianul este foarte mulţumit de atitudinea pe care o etalează elevii săi.

”Nu pot să fiu decât bucuros. Felicit echipa pentru că am avut un program infernal. Ne aşteaptă două meciuri într-o săptămână.

În meciul de joi ne-au pus mult mai multe probleme. Am câştigat meritat. Sper să continuăm seria de rezultate pozitive. Merg pe continuitate. M-am gândit de dimineaţă să fac mai multe schimbări, dar am zis să merg pe continuitate.

Le-am zis clar că le mai dau o şansă celor care au făcut o partidă slabă joi, să îmi demonstreze că merită. A fost o discuţie mai bărbătească în vestiar.

Mă bucur că am luat cele trei puncte. Jocul a fost exact din punct de vedere tactic şi asta ne-a făcut să câştigăm. Maciel este un jucător bun, important pentru echipa noastră. A marcat golul victoriei, dar toată echipa a fost foarte bună”, a spus Munteanu, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele