adplus-dvertising
Ultima oră
Dan Petrescu e din nou pe cai mari. ”Nu ştiu dacă a câştigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona” Dan Petrescu e din nou pe cai mari. ”Nu ştiu dacă a câştigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona”
Europa League | Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu au pierdut cu Rennes, în deplasare. Qarabag a produs surpriza, iar AS Roma a pierdut acasă, cu Betis Europa League | Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu au pierdut cu Rennes, în deplasare. Qarabag a produs surpriza, iar AS Roma a pierdut acasă, cu Betis
CFR are şanse mari la primăvară: meciul cu Ballkani, din Gruia, poate fi decisiv. Cum arată Grupa G din Conference League şi programul complet CFR are şanse mari la primăvară: meciul cu Ballkani, din Gruia, poate fi decisiv. Cum arată Grupa G din Conference League şi programul complet
Preşedintele lui CFR, impresionat de jocul cu Slavia Praga. ”Stilul de joc al lui Dan Petrescu a dat roade” Preşedintele lui CFR, impresionat de jocul cu Slavia Praga. ”Stilul de joc al lui Dan Petrescu a dat roade”
Slavia Praga - CFR Cluj 0-1. Masterclass al lui Petrescu în Cehia: campioana câştigă trei puncte de aur şi are şanse reale la primăvara europeană Slavia Praga - CFR Cluj 0-1. Masterclass al lui Petrescu în Cehia: campioana câştigă trei puncte de aur şi are şanse reale la primăvara europeană
Răzvan Oaidă îşi cere scuze fanilor. ”Sper că ne vom revanşa în campionat” Răzvan Oaidă îşi cere scuze fanilor. ”Sper că ne vom revanşa în campionat”

Dorinel Munteanu, pesimist înainte de meciul cu Finlanda. ”Cu jucătorii veniţi noi în lot, încă nu este un grup format”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20865564/3/munteanu.jpg

România îşi joacă ultima şansă pentru părăsirea ultimului loc din Grupa 3 a Ligii B din Nations League. La actuala acţiune, tricolorii au de recuperat un punct în raport cu Finlada, echipă pe care o întâlnesc în această seară, de la 21:45 şi pe care trebuie să o învingă.

Partida se dispută la Helsinki, după ce în România, în Giuleşti, elevii lui Edi Iordănescu s-au impus cu 1-0. O victorie e capitală, pentru că România are doar 3 puncte până acum, luate chiar din duelul cu nordicii, în timp ce adversarii au cu unul mai mult, 4.

 

Cel mai selecţionat jucători din istoria echipei naţionale, Dorinel Munteanu a declarat că nu are aşteptări mari de la partida cu Finlanda din Liga Naţiunilor.

„Ţinând cont că am câştigat la Bucureşti cu Finlanda, avem speranţe, dar nu prea mari. Ar însemna ca jocul echipei noastre să fie foarte bun. Eu nu am aşteptări prea mari.

Cu jucătorii veniţi noi în lot, încă nu este un grup format. De vreo 3-4 ani suntem tot în căutări şi nu am reuşit să găsim o formulă de echipă sau un nucleu de jucători.

Văd că tot ce vorbesc colegii mei sau chiar şi eu, nu suntem ascultaţi. La echipa naţională trebuie format un grup care nu există de vreo 3-4 ani”,
a declarat Munteanu, pentru cei de la Pro Arena.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri