Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Dorinel Munteanu rămâne ”Mister X” în Superliga. ”Voi face schimbările necesare pentru a aduce victoria”

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 3 nov 2023
mail-share icon Email

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate în deplasare, scor 1-1, cu Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 15-a din Superliga. A fost al 11-lea meci egal din acest sezon pentru oaspeţi.

Gazdele au deschis scorul în minutul 31, după o greşeală comisă de Jonathan Cisse. A marcat Harrison, care a reuşit astfel primul gol pentru ieşeni. Gălăţenii au egalat în minutul 79, la primul şut pe poartă, prin Maciel.

Dorinel Munteanu a dezamăgit de faptul căc cei de la Oţelul nu au profitat de infuzia de moral de pe final. Acesta a vorbit şi despre retragerea lui Mircea Lucescu.

”Nu a fost o zi fericită. Puteam să câştigăm pe final. Nu pot să fiu supărat, sunt mulţumit cu un punct. Am avut patru jocuri şi nu am pierdut niciunul. Dacă aţi văzut istoria acestor remize, noi am condus în toate.

Voi face schimbările necesare pentru a aduce victoria. Trăim periculos, dar eu sper să mai aduce puncte şi să fim aproape de play-off. Sunt convins că trebuie să îmi ating obiectivul.

(n.r. retragerea lui Mircea Lucescu) Este o legendă. Poate este momentul retragerii sau are o altă retragere. Tot respectul pentru ce a făcut”
, a declarat Dorinel Munteanu, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele