Ultima oră
VIDEO | Casper Ruud şi-a luat revanşa în faţa lui Stefanos Tsitsipas şi a câştigat titlul la Barcelona VIDEO | Casper Ruud şi-a luat revanşa în faţa lui Stefanos Tsitsipas şi a câştigat titlul la Barcelona
Ioan Andone ştie cine va câştiga titlul sezonul viitor: „O să fie un campionat tare” Ioan Andone ştie cine va câştiga titlul sezonul viitor: „O să fie un campionat tare”
VIDEO | Sepsi - Universitatea Craiova 1-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefănescu reanimă partida VIDEO | Sepsi - Universitatea Craiova 1-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefănescu reanimă partida
Marcel Bîrsan, lăudat pentru prestaţia de pe Arena Naţională. ”Golul Lui Hasani a fost anulat pentru că trebuia anulat” Marcel Bîrsan, lăudat pentru prestaţia de pe Arena Naţională. ”Golul Lui Hasani a fost anulat pentru că trebuia anulat”
Dorinel Munteanu continuă parcursul de vis. ”Nu pot să fiu decât bucuros” Dorinel Munteanu continuă parcursul de vis. ”Nu pot să fiu decât bucuros”
Motivul pentru care „U” Cluj este în scădere de formă: „Poate fi asta” | VIDEO EXCLUSIV Motivul pentru care „U” Cluj este în scădere de formă: „Poate fi asta” | VIDEO EXCLUSIV

Dorinel Munteanu, sancţionat după ce i-a numit ”mai bronzaţi” pe o parte din fanii celor de la Rapid

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21546485/1/sc-otelul-galati-poli-iasi-superliga-superbet-11-03-2024.jpg

Dorinel Munteanu (55 de ani) a fost sancţionat, după ce a avut un derapaj la finalul partidei Rapid - Oţelul Galaţi 2-1, ce a avut loc pe 3 februarie.

Antrenorul moldovenilor i-a numit ”mai bronzaţi” pe o parte a fanilor rapidişti, acesta fiind revoltat de faptul că a fost jignit din tribune.

Munteanu a scăpat uşor! A fost sancţionat cu un avertisment şi o amendă de 4.500. Astfel, prezenţa sa pe banca tehnică nu fi obstrucţionată.

”FC RAPID 1923 vs. Dorinel MUNTEANU – Plângere - Respinge excepţia lipsei de interes invocată de catre clubul ACS Suporter Club Oţelul Galaţi ca neîntemeiată.

Respinge cererea de suspendare a plângerii disciplinare formulată de clubul ACS Suporter Club Oţelul Galaţi ca neîntemeiată.

Respinge cererea reconvenţională formulată de clubul ACS Suporter Club Otelul Galaţi ca neîntemeiată.

Admite cererea formulată de clubul FC Rapid 1923 SA.

În temeiul art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, raportat la art. 54.1 din RD, se sancţionează antrenorul Dorinel Munteanu cu AVERTISMENT şi penalitate sportivă de 4.500 lei”,
este comunicatul celor de la LPF.

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele