Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Dorinţa lui Toni Petrea pentru ca FCSB să aibă mai mari şanse în lupta cu CFR Cluj: ”Eu tot mai sper!”

FCSB Publicat pe 18 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20512638/1/petrea1-2.jpg

Tehnicianul Toni Petrea a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că FCSB merge cu gândul la victorie la meciul cu Sepsi OSK, din ultima etapă din acest an din Liga 1 Casa Pariurilor.

Petrea a vorbit şi despre posibilitatea ca Dan Petrescu să plece de la CFR Cluj la echipa naţională. Antrenorul ”roş-albaştrilor” este de părere că şi în acest scenariu ardelenii au calitatatea necesară pentru a se lupta la titlu. 

Toni Petrea şi-a mai exprimat dorinţa ca FCSB să se poată antreneze în pauza de iarnă într-un cantonament în afara graniţelor ţării. În caz contrar, antrenorul are planurile făcute şi pentru pregătirea în România. 

"Sepsi este o echipă bună, nu a mai pierdut de câteva etape. Mergem încrezători, vrem să continuăm seria bună. Mă aştept la un joc foarte disputat. Noi plecăm cu gândul la victorie. Nu este prea plăcut să câştigăm şi tot să nu ajungem CFR, dar vom vedea ce va mai fi. La orice joc se poate întâmpla orice. Sperăm să se încurce şi ei.
 
Credeţi că dacă vine alt antrenor, se schimbă obiectivele lor? Ei au calitatea necesară să se lupte la campionat. Eu tot mai sper că vom putea pleca într-un cantonament centralizat. Dacă nu, ne vom pregăti aici. Sperăm că vremea ne va ajuta. Campionatul se reia pe 23 ianuarie, vremea va fi cum va fi. Poate va fi bine să rămânem aici, ne vom obişnui cu temperaturile şi cu starea gazonului.", a spus Petrea, la conferinţa de presă.

Meciul Sepsi OSK - FCSB are loc duminică, de la ora 20:30, în etapa a XXI-a din Liga 1 Casa Pariurilor. Partida este transmisă de către Look Sport+ şi platforma PrimaPlay.ro.

Înaintea acestei partide, FCSB este pe locul 2 în clasament, cu 46 de puncte, iar Sepsi este pe 10, cu 25 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele