Ultima oră
OFICIAL  | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim” OFICIAL | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim”
Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute” Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute”
A venit sentinţia lui Adrian Ilie! Fostul jucător a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare A venit sentinţia lui Adrian Ilie! Fostul jucător a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare
Ronaldinho este dezamăgit de naţionala Braziliei şi anunţă că nu va urmări meciurile de la Copa America Ronaldinho este dezamăgit de naţionala Braziliei şi anunţă că nu va urmări meciurile de la Copa America
EXCLUSIV VIDEO | Observaţia importantă făcută înaintea debutului la EURO 2024 a României. „Pe noi asta de avantajează” EXCLUSIV VIDEO | Observaţia importantă făcută înaintea debutului la EURO 2024 a României. „Pe noi asta de avantajează”
Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal

Dorit de granzii Superligii, Marius Ştefănescu a intrat pe radarul unui club din străinătate

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21602951/1/otelul-galati-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-12-12-2023.jpg

Marius Ştefănescu este unul din cei mai buni şi râvniţi jucători din Superliga ai momentului. Astfel, fotbalistul celor de la Sepsi a atras interes din partea unor cluburi cu pretenţii.

Cei de la GSP scriu că Ştefănescu este dorit de FC Austin, locul 3 din Conferinţa de Vest a MLS. Se pare că antrenorul texanilor, fostul mare fotbalist american Josh Wolff a fost cel care l-a remarcat pe jucătorul covăsnenilor.

”Antrenorul lor, Josh Wolff, şi-l doreşte foarte mult pe Marius”, a anunţat sursa mai sus citată.

”Noi discutăm cu el. Nu e nimic concret. Nu vreau să spun lucruri care nu sunt la locul lor, dar parcă mi-a spus un agent că cineva din America ar veni cu o ofertă.

Ar fi extraordinar dacă ar veni o ofertă din MLS. A plecat în vacanţă între ghilimele, noi nu mai avem antrenamente acum. Ne întâlnim pe 10 iunie. Toată lumea are liber până atunci.”, a spus Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele