Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid

Dorit de Hagi la Farul, Ghezali a decis: ”Va produce surprize plăcute în SuperLigă!”

Dinamo Publicat pe 5 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21218772/1/fc-arges-dinamo-bucuresti-baraj-retur-superliga-superbet-3-06-2023.jpg

FC Dinamo a câştigat barajul cu FC Argeş de menţinere/promovare în Liga 1, astfel că revine în primul eşalon, după un sezon petrecut în liga secundă.

Dinamo a pierdut sâmbătă returul cu FC Argeş, scor 2-4, însă, deoarece în tur s-a impus cu 6-1 a câştigat dubla manşă. Au marcat sâmbătă Tofan ’14, Jakolis ’15 şi Garita ’47, ’50 pentru FC Argeş, respectiv Ghezali ’40 şi Pop ’60 pentru Dinamo. În minutul 55, de la FC Argeş a fost eliminat Calcan.

Imediat după fluierul final, suporterii au invadat terenul la Mioveni.

Lamine Ghezali a fost unul dintre jucătorii în formă de la Dinamo din ultimele meciuri. Jucătorul a strălucit în barajul cu FC Argeş, iar în presă au apărut informaţii că francezul ar fi dorit de Gică Hagi la Farul Constanţa. 

Preşedintele lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a vorbit despre situaţia fotbalistului. Contractrul fotbalistului a fost prelungit automat după promovare, iar acesta va evolua şi în sezonul viitor la Dinamo.  

”Va produce surprize plăcute în Superligă!”

”Ghezali stă alături de fani, care îi cântă numele (n.r. - la petrecerea din "Ştefan cel Mare"). Ghezali va produce surprize plăcute în Superligă. La Dinamo, cu siguranţă. Are contractul prelungit automat, la fel şi la el (n.r. - precum antrenorul Ovidiu Burcă)”, a declarat Andrei Nicolescu pentru Orange Sport.

Lamine Ghezali şi-a început cariera la Academia de juniori a clubului Saint-Etienne. A jucat pentru Saint-Etienne U19, Saint-Etienne B şi a debutat în Ligue 1 pentru prima echipă a francezilor în 2017.

8 meciuri şi un gol are Lamine Ghezali pentru Saint-Etienne în prima ligă a campionatului francez. Ultimul meci jucat de Lamine Ghezali în Ligue 1 pentru prima echipă a celor de la Saint-Etienne a fost cu Lens, 1-2 în luna ianuarie a anului trecut. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele