Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Dortmund, aproape de o nouă lovitură după ce l-a "furat" pe Sule de la Bayern! Puştiul care a impresionat Europa, la un pas de BVB

Borussia Dortmund Publicat pe 20 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/20610439/1/profimedia-0663156927.jpg

Karim Adeyemi (20 de ani), unul dintre cei mai buni fotbalişti ai revelaţiei din Liga Campionilor, RB Salzburg, a ajuns la un acord cu Borussia Dortmund pentru un transfer, potrivit site-ului www.skysportaustria.at.

Singura problemă pentru ca mutarea să se poată realiza este reprezentată de înţelegerea între cele două cluburi asupra sumei de transfer, potrivit sursei citate. În prezent, Borussia Dortmund şi Red Bull Salzburg negociază suma pe care nemţii o vor plăti către austrieci.

În ciuda tuturor obstacolelor întâlnite în procesul de negociere, mai mulţi oameni din lumea fotbalului german privesc transferul ca fiind iminent. Unul dintre ei este chiar Niklas Süle, fundaşul central aflat la Bayern Munchen, dar care va deveni fotbalistul Borussiei Dortmund din vară.

Gestul lui Sule care dă de gol mutarea

La finalul meciului dintre RB Salzburg şi Bayern Munchen de miercuri (1-1) din optimile Ligii Campionilor, Sule l-a întâmpinat pe Adeyemi în drum spre controlul antidoping obligatoriu, potrivit publicaţiei Salzburger Nachrichten, şi i-a spus: ”Ne vom vedea la începutul verii la antrenamente!”, un alt semn care confirmă stadiul avansat al mutării.

Trei goluri şi două pase de gol a reuşit Karim Adeyemi pentru RB Salzburg în actualul sezon al Ligii Campionilor. Atacantul central a jucat titular în toate cele şapte meciuri din UCL în care a evoluat formaţia austriacă.

La doar 20 de ani, deşi nu a evoluat până acum într-un campionat de top, Karim Adeyemi este văzut printre marile talente ale Germaniei, motiv pentru care a bifat deja trei selecţii şi un gol pentru prima reprezentativă a ”panzerelor”.

35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Karim Adeyemi, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. În 80 de meciuri oficiale pentru Red Bull Salzburg, Adeyemi a marcat 28 de goluri şi le-a oferit colegilor săi 19 pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt