Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Doru Ghimeş, fost voleibalist la Dinamo, Arcada Galaţi sau Tomis Constanţa, a murit la 39 de ani

Sporturi Publicat pe 23 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20867830/1/ghimes.jpg

Doru Ghimeş, fost voleibalist la Dinamo, Arcada Galaţi sau Tomis Constanţa, a murit la doar 39 de ani, a anunţat Federaţia Română de Volei.

"Cu mare durere anunţăm trecerea în nefiinţă, la doar 39 de ani, a lui Doru Ghimeş, fost component al echipelor Arcada Galaţi, Dinamo, Ştiinţa Bacău, ”U” Cluj, CSM Câmpia Turzii, Tomis Constanţa sau TuB Bocholt (Germania), acolo unde a jucat până în această vară pe postul care l-a consacrat, cel de libero. De asemenea, a făcut parte din lotul echipei naţionale", a anunţat forul voleibalistic.

Potrivit sursei citate, originar din Constanţa, Doru Ghimeş a fost unul dintre cei mai compleţi voleibalişti ai generaţiei sale, îmbinând perfect prestaţiile excepţionale din voleiul de sală cu cele din voleiul pe plajă, acolo unde a cucerit de mai multe ori titlul naţional, dar a câştigat şi multe alte turnee interne sau internaţionale.

"Dar el nu a fost doar un sportiv exemplar, ci şi un om de o calitate extraordinară, mereu cu zâmbetul pe buze, gata să sară în ajutorul oricui avea nevoie, tată a doi copii pe care îi iubea ca pe ochii din cap şi cărora le dedica tot timpul liber. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în linişte şi pace!", menţionează FR de Volei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele