Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Doru Popadiuc, meciul carierei. Cum a comentat reuşita de generic în poarta celor de la Voluntari

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 22 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20896076/1/popadiuc.jpg

Chindia Târgovişte a învins în deplasare, echipa FC Voluntari, scor 3-0, printr-o triplă reuşită de Doru Popadiuc. Meciul a contat pentru etapa a 15-a din Superligă.

 Popadiuc a deschis scorul la Voluntari, înscriind din pasa lui Daniel Popa în minutul 14. În minutul 29, Chindia a cerut penalty la o cădere în careu a lui Căpuşă, dar VAR-ul a decis că nu a fost fault. FC Voluntari a avut un gol anulat de VAR, Damaşcan în minutul 33, iar în minutul 49 arbitrul Cătălin Popa a dictat penalti pentru ilfoveni, după un contact în careu între Orozco şi Damaşcan. După analiza VAR, arbitrul a întors faza.

Oaspeţii au înscris al doilea gol în minutul 68, după ce Popadiuc a marcat singur cu portarul. Faza a fost analizată de VAR, pentru un presupus ofsaid, dar în cele din urmă golul a fost validat. Popadiuc şi-a completat tripla în minutul 82, cu un gol înscris de la jumătatea terenului. Chindia s-a impus cu 3-0 şi se află la a patra victorie consecutivă.

 

”Ca realizări, e cel mai bun meci al meu. Mă bucur că am obţinut cele trei puncte, e mult mai important decât orice reuşită personală. Am luat şi mingea, aşa se procedează. Este primul meu hat-trick în campionat. Mă bucur foarte mult că munca din spate dă roade. Sperăm să continuăm tot aşa, avem mult de muncă.

Cu siguranţă al treilea gol este cel mai frumos. Chiar vorbeam cu Popa zilele trecute şi i-am zis că odată şi odată tot o să încerc să marchez de la jumătate. Deobicei, portarii nu se aşteaptă şi l-am văzut şi pe el puţin ieşit. Eram şi puţin obosit, nu mai puteam să continui o cursă de 60 de metri. Atunci am decis să dau la poartă. Am alunecat în momentul execuţiei. Nu mai contează, important e că a fost gol.

Este şi un cumul de factori, dar şi pe plan personal am schimbat multe. Sper să obţinem rezultate bune la nivel de echipă şi să urcăm în clasament”
, a spus Popadiuc, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri