Ultima oră
VIDEO | Bogdan Andone, aproape de un miracol la Botoşani. ”Luni de zile am jucat cu sabia deasupra capului” VIDEO | Bogdan Andone, aproape de un miracol la Botoşani. ”Luni de zile am jucat cu sabia deasupra capului”
VIDEO | ”Nu cred că rezultatul este echitabil”. Florin Pîrvu are emoţii în ultima etapă VIDEO | ”Nu cred că rezultatul este echitabil”. Florin Pîrvu are emoţii în ultima etapă
VIDEO | Arsenal - Bournemouth 3-0. ”Tunarii” visează la titlu în Premier League! VIDEO | Arsenal - Bournemouth 3-0. ”Tunarii” visează la titlu în Premier League!
FCSB se desparte la vară de unul din cei mai vechi jucători din lot FCSB se desparte la vară de unul din cei mai vechi jucători din lot
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”

Două echipe de top din Premier League se luptă pentru semnătura unui fotbalist de 100 de milioane

Manchester United Publicat pe 16 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/19483202/1/mourinho.jpg

Manchester United şi Tottenham se luptă pentru transferul lui Gareth Bale, după ce antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, a confirmat că nu se bazează pe serviciile galezului, în următoarea ediţie din La Liga.

Jose Mourinho a refuzat să confirme sau să infime transferul. A lăsat însă de înţeles că şi-l doreşte pe fotbalistul intrat în dizgraţia madrilenilor.
 
„Este un jucător al lui Real Madrid şi eu nu vorbesc despre jucătorii altor cluburi. Nu comentez nişte ipoteze. Am încercat să-l transfer când eram la Real, preşedintele a ţinut cont de instinctul şi de cunoştinţele mele: după plecarea mea l-a adus. Nu este un secret şi Gareth ştie asta", a declarat Mourinhocu prilejul unei conferinţe de presă, înaintea meciului pe care Tottenham îl va susţine joi în compania bulgarilor de la Lokomotiv Plovdiv, din turul 2 preliminar al Europa League.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt