Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Două formaţii din Serie A vor să îl transfere pe Vlad Chiricheş de la Sassuolo

Serie A Publicat pe 11 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20737034/2/chiriches-sassuolo.jpg

Vlad Chiricheş are şanse foarte mari, în această vară, să o părăsească pe Sassuolo, formaţie la care evoluează din septembrie 2019. Nou-promovatele Monza şi Cremonese sunt interesate de serviciile căpitanului naţionalei României. De asemenea, în lupta pentru semnătura lui Chiricheş s-a înscris şi cea mai titrată echipă din Turcia, Galatasaray.

TuttoSport precizează că Vlad Chiricheş (32 de ani) este considerat de Cremonese o variantă excelentă de fundaş central cu experienţa necesară pentru a ajuta echipa să se menţină în prima ligă din Italia. Şi Monza a intrat pe fir tot cu aceleaşi intenţii. Sassuolo ar fi dispusă să se despartă de stoperul roman, cotat de Transfermarkt la 1,8 milioane de euro, pentru o sumă pe măsura valorii acestuia.

Vlad Chiricheş, dorit de la Galatasaray

Vlad Chiricheş poate primi o mână nesperată de ajutor într-unul dintre cele mai dificile momente ale sale ca fotbalist. Căpitanul României a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din cariera sa cu Muntenegru, în care ambele goluri ale adversarilor ”tricolorilor” au fost marcate de pe urma unor greşeli grave ale acestuia.

Fundaşul central al lui Sassuolo se bucură de interesul unui club renumit din Europa. Este vorba despre Galatasaray, echipa la care mai evoluează românii Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan. Oficialii formaţiei din ”Ţara Semilunei” îl privesc pe Chiricheş ca pe un potenţial nou fundaş şi sunt gată să înceapă negocierile cu echipa italiană a stoperului în vârstă de 32 de ani.

Realizarea mutării depinde foarte mult şi de ce se va întampla cu Marcão, unul dintre cei mai importanţi oameni din angrenajul ”Cim bom bom”. Apărătorul se află printre opţiunile spaniolilor de la Sevilla de a-l înlocui pe Diego Carlos.

”Galatasaray este interesată de Vlad Chiricheş ca un potenţial nou fundaş central. Negocierile urmează să înceapă în curând cu Sassuolo. Fotbalistul lui Galatasaray Marcão ar putea părăsi clubul în această vară. El este una dintre opţiunile grupării Seviila de înlocuire a lui Diego Carlos!”, a notat pe Twitter jurnalistul italian Fabrizio Romano.

29 de meciuri a jucat în sezonul trecut din Serie A Vlad Chiricheş pentru Sassuolo. 72 de selecţii a adunat Chiricheş în tricoul primei reprezentative a României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele