Ultima oră
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami
Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV
Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea
Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă

”Două goluri uriaşe”. Primele cuvinte ale lui Ronaldo după recordul bătut aseară

Juventus Publicat pe 9 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/19475404/2/ronaldo1.jpg

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a devenit, marţi, primul fotbalist european care depăşeşte o sută de goluri marcate la echipa naţională.

"Acestea sunt două goluri importante pentru că am reuşit să ajung la acest record pe care îl căutam", a declarat cvintuplul Balon de Aur, la microfonul televiziunii publice portugheze RTP, potrivit AFP.

"Sunt foarte fericit, în primul rând pentru că echipa a câştigat (...) şi bineînţeles pentru recordul de 100 de goluri şi apoi pentru 101, două goluri uriaşe", a continuat el.

Chiar dacă spune că nu face "o obsesie", atacantul Juventus speră acum să depăşească recordul absolut deţinut de iranianul Ali Daei (109 goluri): "Acum, recordul... este pas cu pas. Recordurile vin în mod natural."

Portugalia a învins, marţi, Suedia, cu scorul de 2-0, în Liga Naţiunilor, ambele reuşite aparţinându-i lui Cristiano Ronaldo, care a punctat în minutele 45+1, dintr-o lovitură liberă, şi 72.

Golul din prima repriză a fost cel cu numărul 100 la echipa naţională marcat de Cristiano Ronaldo. El are acum 101 reuşite, în 165 de selecţii.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele