Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Două prietene ale tinerei care l-a acuzat pe Dani Alves de agresiune sexuală susţin versiunea acesteia

Fotbal Internațional Publicat pe 4 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21005531/1/tw-dani-alves.jpg

Două prietene ale tinerei care îl acuză de viol pe fotbalistul brazilian Dani Alves la clubul de noapte Sutton din Barcelona au susţinut, vineri, versiunea victimei în faţa judecătorului şi au afirmat că jucătorul le-a abordat şi pe ele, scrie sport.es.

Potrivit unor surse juridice, cele două tinere- o verişoară şi o prietenă a victimei - au depus mărturie vineri în calitate de martori în faţa judecătorului care îl cercetează pe Alves pentru că ar fi violat o tânără într-o baie a clubului de noapte Sutton din Barcelona, în noaptea de 30 decembrie 2022.

Pe lângă cele două tinere, au depus mărturie directorul şi şase angajaţi ai clubului de noapte Sutton, inclusiv portarul care a văzut-o pe victimă plecând în lacrimi după presupusul viol, şi care astfel a activat protocolul local împotriva agresiunilor sexuale şi a chemat Mossos d'Esquadra.

Martorii, inclusiv chelnerii care au servit băuturile victimei şi prietenelor ei la Sutton, şi-au confirmat declaraţiile date iniţial la poliţia catalană, au adăugat aceleaşi surse.

Mai exact, tinerele care au însoţit-o pe reclamantă au susţinut că Alves le-a invitat, prin intermediul unui chelner de la clubul de noapte, să bea câteva pahare în rezerva sa privată, unde el se afla alături de alt bărbat.

Ajunse acolo, acestea au afirmat că fotbalistul le-a abordat, cu intenţii aparent sexuale, înainte de a invita victima să intre în baie unde ar fi violat-o.

Dani Alves a fost reţinut la 20 ianuarie, el fiind acuzat de o tânără de 23 de ani că a violat-o în toaleta unui club din Barcelona, la finalul lunii decembrie.

Alves este reţinut într-un centru de detenţie din Barcelona.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri