Ultima oră
”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă ”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie
Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei
Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil” Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil”

Două variante de înlocuitori pentru Nicolo Napoli la FC ”U” Craiova

FC U Craiova 1948 Publicat de Emanoil Ursache pe 18 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20744853/1/universitatea-craiova-fc-u-craiova-liga-1-casa-pariurilor-14-02-2022-2.jpg

FC ”U” Craiova, formaţia olteană condusă de familia Mititelu, are, în acest moment, două variante de antrenori înlocuitori pentru tehnicianul Nicolo Napoli, plecat surprinzător din Bănie în contextul rezultatelor foarte bune obţinute de acesta.

Croitoru şi Reghecampf, fostele variante

Eugen Neagoe şi Emil Săndoi, doi antrenori liberi de contract, sunt ţintele lui Adrian Mititelu Junior, conform site-ului PlaySport.ro.

În vârstă de 54 de ani, Neagoe a pregătit-o ultima dată pe Astra Giurgiu în 2021. În trecut, el a mai fost antrenor principal la FC ”U” Craiova, dar şi secundul lui Victor Piţurcă la aceeaşi formaţie. Pandurii Târgu Jiu, naţionala României (secund), Poli Iaşi, Sepsi, Dinamo şi Hermannstadt sunt celelalte echipe din CV-ul lui Eugen Neagoe.

După ce s-a despărţit recent de Chindia Târgovişte, formaţie pe care a reuşit să o salveze de la retrogradare la penalty-uri cu Concordia Chiajna, Emil Săndoi(57 de ani) a devenit şi el liber de contract. În intervalul septembire 2014 – ianuarie 2016, Săndoi a ocupat funcţia de principal la Universitatea Craiova, gruparea patronată de Mihai Rotaru, marea rivală a FC ”U” Craiova.

Înainte de a negocia cu cei doi tehnicieni, juniorul familiei Mititelu a purtat tratative cu Laurenţiu Reghecampf şi Marius Croitoru. ”Reghe” a fost respins categoric de fanii FC ”U” Craiova pentru trecutul său recent la Universitatea Craiova, în timp ce Croitoru a fost deranjat că s-a mai dialogat cu un alt antrenor. Marius Croitoru se afla într-un stadiu avansat al negocierilor cu formaţia olteană.

Motivul plecării lui Nicolo Napoli

Marcel Puşcaş, preşedintele FC ”U” Craiova, a explicat pe larg motivul din spatele plecării surprinzătoare a lui Nicolo Napoli din Bănie.   

”Lui Nicolo Napoli i s-a propus un contract de un an de zile cu obiectiv intrarea în play-off, dar i s-a trasat şi un obiectiv intermediar, cel puţin locul opt după primele 10 etape şi cel puţin locul şase la sfârşitul turului.

Aceste obiective intermediare nu le-a acceptat, motiv pentru care s-a decis întreruperea colaborării. Au fost obiective intermediare pe care le-au avut şi Mutu şi Stoican şi pe care le-au acceptat la momentul respectiv, dar Nicolo Napoli a considerat că nu sunt acceptabile.

O să ne sfătuim, să alegem soluţia pentru banca tehnică.”, a declarat Marcel Puşcaş pentru sursa citată.

Nicolo Napoli a terminat campionatul cu FC ”U” Craiova pe locul 10 (locul 4 din play-out), cu 34 de puncte câştigate, la 8 lungimi avans faţă de Chindia Târgovişte, care a mers la baraj, unde s-a salvat dramatic în defavoarea Concordiei Chiajna.

Napoli a preluat-o pe FC ”U” Craiova în ianuarie 2022. De atunci, formaţia olteană, care tremura serios pentru salvarea de la retrogradare, a înregistrat 9 victorii, 4 egaluri şi 5 înfrângeri, cu un golaveraj de 30-25.

mail-share icon Email
viewscnt