Ultima oră
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă
Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”

Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”
“Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool “Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool
VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei
Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor” Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor”
Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă

Dragoş Bon revine ca interimar la Universitatea Craiova. ”Totul este bine pus la punct”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21555471/1/dragos-bon.jpg

Universitatea Craiova o înâlneşte pe Farul, vineri, de la 20:30, în cadrul rundei cu numărul 4 din play-off. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Oltenii s-au despărţit în această săptămână de Ivaylo Petev, iar la confruntarea împotriva campioanei României pe bancă se va afla interimarul Dragoş Bon.

 

”Suntem în faţa unui joc important, pentru că vrem să ne consolidăm poziţia a doua în clasament. Întâlnim o echipă care are o filosofie bine structurată. E cel mai dificil joc din punct de vedere tactic. Gică Hagi are o filosofie proprie implementată de la început.

Totul este bine pus la punct. Sperăm să ne ridicăm la aşteptările suporterilor. Sper că la ora partidei să avem toţi jucătorii apţi, să aliniem cea mai bună formulă de start. Sperăm că am identificat punctele lor slabe şi să profităm”,
a spus Bon, la conferinţa oficială de presă.

Înaintea acestui duel, Universitatea Craiova ocupă ultima poziţie a podiumului, cu 31 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, care se află pe locul secund. În ultima etapă, oltenii au pierdut derby-ul cu FCSB de pe „Arena Naţională” , scor 2-0.

De cealaltă parte, Farul vine după egalul de pe terenul lui Sepsi, scor 1-1. Constănţenii se află pe 5 în clasamentul Superligii, cu 26 de puncte, iar în cazul unei victorii în Bănie se pot apropia la doar două „lungimi” adversara sa directă de astăzi şi implicit e podium.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria Farului, scor 2-1.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri