Ultima oră
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen
Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo
Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!” Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!”
Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi” Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”
Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României

Dragoş Iancu nu renunţă! A fost operat cu succes, iar medicii i-au spus când va reveni pe teren: ”Cea mai mare frică a mea era că nu voi mai putea juca!” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 25 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21326787/1/dragos.jpg

La partida de la Ploieşti, de duminică, în minutul 6, mijlocaşul sibian Dragoş Iancu a fost faultat de Valentin Ţicu şi a suferit o fractură deschisă la gleznă. Arbitrul Marian Barbu l-a eliminat cu roşu direct pe Ţicu, iar medicii au intervenit de urgenţă. Dragoş Iancu a fost transportat la spital.

Fotbalistul formaţiei FC Hermannstadt, Dragoş Iancu, faultat grav de Valentin Ţicu de la Petrolul Ploieşti în meciul din etapa a X-a a Superligii, a fost operat pentru o fractură deschisă de peroneu şi va fi indisponibil 3-4 luni.

Operaţia lui Iancu a reuşit, iar acum, pentru fotbalist urmează perioada de recuperare. Medicii i-au transmis că în aproximativ 4 luni va reveni pe teren. Jucătorul nu are de gând să renunţe la fotbal şi îi era foarte teamă că nu va mai putea juca niciodată. 

”Cea mai mare frică a mea era că nu voi mai putea juca!” 

”Acum mă simt foarte bine. Dureri am puţine, că acum începe să se dezmorţească. Mi-a făcut nişte calmante. Operaţia a fost ok, din ce am înţeles. Aştept să încep recuperarea şi să revin cât mai repede pe teren.

Operaţia a durat 4 ore, deci nu a fost simplă. Sunt optimist. Doctorul mi-a promis că în 3 luni jumătate, 4 luni mă întorc pe teren. Îi mulţumesc mult. Aseară a venit de acasă să mă vadă.

M-a durut cam rău pe moment. În ambulanţă am avut dureri mari până am ajuns. Acolo m-au adormit. Mi-au făcut o radiografie atunci şi m-am trezit în ambulanţă când mergeam către Bucureşti. 

Cea mai mare frică a mea era că nu voi mai putea juca. Dar domnul doctor mi-a spus că o să mă întorc mai repede decât mă aşteptam. 

Nu ştiu ce s-a întâmplat. Am dat mingea pe lângă el. Ştiu că nu a avut nici cea mai mică intenţie să mă lovească. Nu era nicio fază periculoasă. 

Cred că miercuri o să fiu exterenat. Primele două săptămâni o să fie uşoare. După o să fie mai greu”, a spus Iancu, la Prima Sport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele