Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Dragoş Nedelcu a fost transferat definitiv de Farul. UPDATE: FCSB l-a retrimis la Hagi gratis

Farul Constanta Publicat pe 21 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20740198/1/rps9648-1.jpg

Dragoş Nedelcu nu va mai continua la FCSB din această vară, părăsind definitiv vicecampioana României. Mijlocaşul de 25 de ani a ajuns la Farul, unde a evoluat sub formă de împrumut stagiunea trecută. Nedelcu l-a convins pe Hagi că poate fi o variantă permanentă pentru Farul, astfel că va fi luat definitiv. Mijlocaşul era văzut ca o variantă pentru FCSB din vară, dar iată că lucrurile nu vor sta aşa, el revenind la Constanţa, sub comanda lui Hagi.

UPDATE marţi (21 iunie), ora 13:18: Gigi Becali a venit cu precizări în ceea ce priveşte trecerea lui Nedelcu la Farul. Omul de afaceri a delarat la Pro Arena că mijlocaşul a fost cedat grupării antrenate de Gică Hagi fără sumă de transfer, gratis!

Astfel, FCSB iese cu un minus de 3 milioane de euro numai din aducerea mijlocaşului de la fosta Viitorul, în august 2017, fără salariul pe care jucătorul l-a încasat, unul consistent de altfel, de 16.000 de euro pe lună.


Ştirea iniţială

FCSB părea că şi-a găsit fundaş central. Mihai Stoica spunea despre Dragoş Nedelcu că va juca în centrul defensivei. Oficialul vicecampioanei a afirmat că va discuta cu jucătorul de 25 de ani pentru a afla şi planurile sale.

Vine Haruţ, vine Nedelcu, există o discuţie cu Nedelcu, mă voi întâlni cu el sâmbătă să punem lucrurile la punct. Dacă rămâne la noi, va fi clar fundaş central. Postul lui e de închizător, doar că noi îi avem pe Edjouma, Şut, Simion şi Perianu.

Singurul care poate juca şi fundaş central e Nedelcu”, spunea MM Stoica, şi poate chiar în urma dialogului s-a ajuns la concluzia că e mai bine ca Nedelcu să meargă definitiv la Farul.

Dragoş Nedelcu a bifat în tricoul celor de la FCSB în 79 de meciuri, în care a marcat două goluri şi le-a oferit colegilor săi două pase decisive.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele