Ultima oră
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat

Drum liber către FCSB? Croitoru, nemulţumit de Iftime, a dat de înţeles că vrea să plece de la FC Botoşani

FCSB Publicat pe 15 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20675618/1/uta-arad-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-11-102-2021-1.jpg

Marius Croitoru s-a arătat nemulţumit de criticile aduse de patronul Botoşaniului, Valeriu Iftime, la finalul succesului obţinut de echipa sa în faţa Chindiei Târgovişte.

Tehnicianul văzut de Gigi Becali drept un înlocuitor pentru Toni Petrea din sezonul viitor a declarat că Iftime trebuia să îi facă reproşurile faţă în faţă, nu în public ca să afecteze şi jucătorii.

Marius Croitoru, cu gândul la plecare

Mai mult decât atât, Marius Croitoru a lăsat să se înţeleagă că îşi doreşte să plece de la FC Botoşani. ”Ca orice copil care vrea să evolueze, trebuie să plece de lângă mama, tata.”, a precizat antrenorul formaţiei moldave.

Nu este uşor pentru a rămâne în preajma primelor locuri. Jucăm ca o echipa, nici ei nu mai au aceeaşi forţă. A fost un meci greu. Chindia e o echipă bună şi dacă exista mai mare atenţie, nu eram aici nici noi, nici ei aici.

O victorie este importantă în orice moment. Aceste trei puncte dau greutate pentru că noi veaneam după două meciuri execrabile. Asta nu e faţa Botoşaniului. Eu nu antrenez asta. Un meci câştigat prost, nu ne-am uitat cum am ajuns acolo.

După ce am venit din Antalya nu am avut unde să ne antrenăm, am pierdut relaţiile de joc. Dar uşor încercăm să ne revenim. Am fost un antrenor care am dus echipa din play-off şi în al treilea au lipsit 10 minute.

Au apărut lucruri care au dezechilibrat echipa şi pe mine. Sperăm să ieşim cu bine anul acesta. Am spus, din punctul meu de vedere, nu îşi au rostul. Nu este ok. Dacă avea ceva de reproşat (n.r Valeriu Iftime), trebuia să îmi spună mie în faţă. Este starea mea şi nu joc teatru în faţa nimănui. Vorbesc ceea ce simt. Nu e uşor pentru jucători să vadă că antrenorul e atacat.

Nu ştiu, asta simt acum. Vom vedea ce va urma în perioada următoare. Se vorbeşte frumos pentru că sunt îndreptăţiţi cei care o fac. Vorbele mele sunt egale cu zero. Este o bucurie, dar doar atât. Nu am realizat nimic. Ca orice copil care vrea să evolueze, trebuie să plece de lângă mama, tata.”, a declarat Marius Croitoru, la finalul meciului cu Chindia.

Victorie cu emoţii pentru FC Botoşani

Formaţia FC Botoşani a învins, vineri, la Ploieşti, cu scorul de 2-1, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Ligii 1, în care a revenit de la 0-1. Au marcat: Chamed 41’ / Roman 43’, Papa 66’.

Partida CS Mioveni – Dinamo este programată la ora 20:30.

Meciul Sepsi – UTA Arad va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00, confruntarea FC ”U” Craiova 1948 – Academica Clinceni este programată duminică, la ora 15:00, iar partida FC Rapid – Gaz Metan Mediaş se va disputa luni, de la ora 20:30.

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 32 de puncte, 2. . FC Botoşani – 32, 3. Sepsi – 30, 4. UTA Arad – 26, 5. FC ”U” Craiova 1948 – 25, 6. CS Mioveni - 22, 7. Chindia Târgovişte – 22, 8. FC Dinamo – 13, 9. Academica Clinceni – 1, 10. Gaz Metan Mediaş – -25.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele