Ultima oră
VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă” VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă”
VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie
Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”

Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor
Nou-promovata Corona Braşov a cucerit titlul naţional la volei masculin Nou-promovata Corona Braşov a cucerit titlul naţional la volei masculin
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid

”Du-te, Florinele! Semnează şi ia-le banii! Ai casă şi după mai joci la FCSB”. Mesaj clar pentru jucătorul lui Becali după oferta primită de Coman | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 15 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21559770/1/cfr-cluj-fcsb-play-off-superliga-superbet-14-04-2024.jpg

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman (26 de ani) va pleca de la FCSB la finalul acestui sezon. Ulterior s-a aflat că „şeptarul” echipei bucureştene va merge în Qatar, la Al-Duhail, acolo unde ar urma să câştige 8 milioane de euro în 4 ani.

Presa din Qatar a anunţat decizia clubului de a-l aduce pe mijlocaşul de bandă a venit în urma sezonului slab făcut de Al-Duhail. Formaţia antrenată de Christopher Galtier, fostul tehnician a lui PSG, a ratat câştigarea campionatului şi nu a reuşit nici măcar clasarea pe podium.

Florinel Coman a avut un sezon incredibil la FCSB. Şeptarul echipei a marcat şi contra CFR-ului un gol superb. În presă s-a scris despre interesul unei echipe din Bundesliga pentru Coman, dar se pare că oferta ar fi venit din Qatar. 

După aflarea veştii, mai multe voci din fotbalul românesc nu au fost prea încântate de posibila destinaţie a lui Florinel Coman. Totuşi, Vasile Miriuţă l-a sfătuit pe Florinel, în direct la PrimaSport, să aleagă ”banii”. 

Antrenorul consideră că ar putea fi o mişcare foarte bună pentru jucător, având în vedere că viaţa de fotbalist nu este ”aşa lungă” şi trebuie să îşi asigure viitorul. 

”Du-te, Florinele! Semnează şi ia-le banii! Ai casă şi după mai joci la FCSB”

”Chiar mă bucur pentru el. Bravo lui. E momentul să plece afară. Am auzit pe mulţi că ziceau de Qatar... Du-te, Florinele, semnează contractul. Stai vreo 4 ani pe acolo, după ai casă şi mai joci la FCSB. Nu e trist că merge acolo. 

Dacă avea ofertă mai bună din Europa, de undeva, probabil că pleca în Europa. Ăsta e adevărul. Du-te, Florinel, semnează. Ia-le banii, că doar ai 26 de ani. Nu te întreabă nimeni când te laşi de fotbal cine ai fost”, a spus Vasile Miriuţă, la Prima Sport. 

 

  • 6 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform Transfermarkt.com

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele