Ultima oră
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”

Duel crucial pentru play-off. Gică Hagi a prefaţat meciul cu Botoşani. ”Întâlnim un adversar la fel de puternic, cu un antrenor foarte tânăr, talentat şi ambiţios”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20623219/1/farul-constanta-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-12-02-2022-2.jpg

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi a prefeţat meciul de joi, împotriva FC Botoşani, afirmând că adversarul este unul puternic, care iese la joc şi are o mentalitate foarte bună, având un tehnician tânăr, talentat şi ambiţios.

Hagi a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte victoria care ar face ca Farul să îşi atingă obiectivul de a intra în play-off.

“Venim după un meci foarte bun la Bucureşti şi sperăm că vom fi pregătiţi foarte bine la acest meci acasă, important, decisiv, unde trebuie să luăm cele trei puncte. Întâlnim un adversar la fel de puternic, care iese la joc, care are o mentalitate foarte bună, un antrenor foarte tânăr, talentat şi el şi ambiţios, care vrea să joace un fotbal foarte bun. Aşa cum a fost în tur, văd meciul la fel şi la noi, adică un meci deschis, cu ambele echipe care vor să caute victoria. Va fi un meci interesant şi e şi important, o victorie a noastră ne face să ne atingem un obiectiv şi sperăm să vină această victorie”, a transmis antrenorul constănţean.

El a precizat că nu va putea conta la acest meci de Gabi Iancu, dar revin în lot Nedelcearu, Artean şi Purece.

Hagi s-a mai referit şi la transferul lui Virgil Ghiţă, plecat în această săptămână la echipa poloneză MKS Cracovia.

“Ne bucurăm mult pentru Ghiţă, îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru noi, că e un fundaş central printre cei mai buni pe care i-am avut la academie până în momentul de faţă, e un exemplu pentru toţi ceilalţi, a ajuns la un nivel foarte înalt. Sunt meritele lui. Ştiu că a suferit mult în ultimul an, au fost probleme personale, a trecut prin multe situaţii, dar e un băiat extraordinar, un profesionist sută la sută, un fundaş central foarte ordonat şi îi mulţumim că ne-a ajutat să avem rezultate, dar şi noi l-am ajutat pe el. Dar din spate vin alţii, inclusiv jucătorii cu experienţă care sunt, Artean cu Mladen pot juca pe acel post, plus băieţii tineri de la generaţia 2002, 2003”, a declarat Hagi.

Meciul dintre Farul Constanţa şi FC Botoşani are loc, joi, de la ora 18.00, pe stadionul din Ovidiu, în etapa a XXIX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Confruntarea se vede în direct pe Look Sport+

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele