Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Duel special în Europa League. Giovanni Reyna îşi întâlneşte naşul, pe Giovanni van Bronckhorst

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 17 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20607026/1/dor-ran.jpg

Meciul Borussia Dortmund - Glasgow Rangers, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa va permite o întâlnire între naş şi fin, jucătorul american al echipei germane Giovanni Reyna fiind botezat de antrenorul olandez al formaţiei scoţiene Giovanni Van Bronckhorst.

"Sunt foarte bun prieten cu familia Reyna, îl cunosc pe Gio din ziua în care s-a născut”, a declarat antrenorul olandez, care a jucat la Rangers cu Claudio Reyna, tatăl lui Giovanni.

Prenumele tânărului a fost ales de părinţi cu referire la cel al lui van Bronckhorst. "Va fi un moment special când vom fi faţă în faţă, sper să fie un meci bun”, a adăugat tehnicianul.

Omologul său de la Dortmund, Marco Rose, consideră povestea una frumoasă, dar nu uită de miza partidei. "E frumos că există lucruri de genul acesta în fotbal: naş, inspiraţie pentru prenumele său, şi ajunge la acest nivel. Sper că Gio îi va arăta naşului său tot ce a învăţat”.

Meciul se dispută de la ora 19.45, cu returul programat săptămâna viitoare. La Rangers, Ianis Hagi nu va evolua, el fiind accidentat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele