Ultima oră
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Naţionala Ţărilor de Jos şi-a anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Naţionala Ţărilor de Jos şi-a anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman

Dumitru Dragomir a pus tunurile pe ultraşi! "Descreieraţi"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 14 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21524001/1/gala-fotbalului-romanesc-3-12-2013.jpg

Daniel Niculae a fost săltat şi adus la audieri, astăzi dimineaţă, de mascaţi. Fostul fotbalist este implicat într-un dosar care are la bază constituirea unui grup infracţional.

Pe lângă preşedintele Rapidului, ultraşi ai echipelor de fotbal din Capitală au fost şi ei ridicaţi, printre aceştia numărându-se şi Bocciu, liderul galeriei formaţiei din Giuleşti.

Dumitru Dragomir a reacţionat după aflarea veştii şi îi consideră pe ultraşi drept “descreieraţi“. De altfel, foştul preşedinte LPF spune despre Daniel Niculae că este un “copil bun“.

“Eu am fost împotriva pocnitorilor şi fumigenelor. În Anglia şi Germania sunt interzise total pe stadioane, înţeleg că recent şi în Italia s-a întâmplat asta.

Numai nişte descreieraţi consideră că e un spectacol să dai pocnitori.

Despre Daniel Niculae am o impresie bună, e un copil bun. Nu cred că se preta la prostii din astea, să ajute galeria să bage lucruri în stadion.

Dar mai ştii?! Poate voia să mulţumească galeria cu un spectacol deosebit, s-ar putea să fi vrut asta. Dar nu-l iei cu mascaţii de acasă pentru aşa ceva”, a declarat Dumitru Dragomir, conform iamsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele