Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Dumitru Dragomir consideră că FCSB s-a despărţit prea uşor de un mijlocaş. ”Fugea, punea osul la bătaie”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 30 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21214011/1/fc-voluntari-petrolul-ploiesti-play-out-liga-1-orange-21-05-2016.jpg

Plecat de la FCSB, Răzvan Oaidă (26 de ani) a fost prezentat oficial de Rapid.

Mijlocaşul a semnat un mesaj pe doi ani. El s-a declarat fericit că a semnat cu marea rivală a fostei sale echipe.

Dumitru Dragomir este de părere că Gigi Becali a greşit atunci când i-a dat drumul lui Oaidă la rivala din Capitală. Însă, acesta consideră că giuleştenii nu se vor bate nici în sezonul viitor la titlu.

 

”Oaidă e o mare pierdere la Gigi. Era singurul care avea plămâni dubli, fugea, punea osul la bătaie. Nu l-au folosit cum trebuie, nu au avut un antrenor pentru a-l folosi cum trebuie.

Bravo Rapidului! Uite, Şucu e de felicitat pentru ce a făcut acum. Şi Şucu şi Daniel Niculae şi Adrian Mutu. Mutu se pricepe la fotbal dacă l-a luat pe Oaidă.

Văd un Rapid îmbătrânit la anul, nu cred că se va bate la titlu, dar cine nu are bătrâni să-şi cumpere”,
a declarat fostul preşedinte LPF, pentru Fanatik.

Răzvan Oaidă a fost transferat de FCSB de la FC Botoşani pentru 700.000 de euro. De atunci, Oiadă a evoluat pentru vicecampioană în 122 de meciuri, în care a marcat 7 goluri şi a oferit 8 pase de gol. 700.000 de euro este cota acestuia, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele