Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Dumitru Dragomir, dezamăgit de un jucător de la FCSB. ”E grăsuţ, nu poate fugi”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 25 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20869224/1/dragomir.jpg

Dumitru Dragomir a fost prezent la partida România U19 - Lituania U19 0-0, meci contând pentru calificarea la Turneul de Elită.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a remarcat câţiva jucători din naţionala U19, dar a fost dezamăgit de jocul prestat de ”tricolorii mici”. Printre cei remarcaţi de Dragomir a fost şi Eduard Radaslavescu (18 ani).

”Oracolul” e de părere că jucătorul adus de FCSB de la Farul în schimbul sumei de 700.000 de euro, nu poate creşte atât timp cât nu primeşte mai multe minute. Radaslavescu nu a jucat mai mult de o repriză de când a venit la gruparea ”roş-albastră”, iar acest lucru se vede şi prin forma lui fizică.

”Vreau să văd toate echipele naţionale de juniori, să vedem ce perspective avem în viitor. Avem câţiva jucători talentaţi şi aici, numai că unii sunt grăsuţi, alţii n-au jocuri în picioare. Un fotbalist la 17-18 ani, dacă stă pe bancă şi nu joacă, nu poate să crească în valoare, chiar dacă e foarte talentat. Trebuie să joace, şi la B, şi la C.

La Steaua nu pot să joace şi n-au tonus muscular. Radaslavescu e un talent deosebit, dar nu poate fugi, e grăsuţ. Sunt câteva lucruri care trebuie puse la punct. Dar 3-4 jucători sunt foarte talentaţi, ambii fundaşi laterali (n.r. - Maftei, Borza), bunicel şi Borduşanu.

Nu batem pe nimeni la nicio naţională de juniori, avem numai viteza I şi a II-a, jumătate din ei nu ştiu să preia, trei sferturi nu ştiu să facă marcaj, iar relaţiile cu mingea sunt foarte proaste, aşa că vom avea un viitor luminos...”, a declarat Dumitru Dragomir.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri