Ultima oră
Raul Badiu s-a impus în Raliul Harghitei powered by Toyota 2024 Raul Badiu s-a impus în Raliul Harghitei powered by Toyota 2024
SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale
Ronaldo şi-a scos la vânzare echipa de fotbal! Ronaldo şi-a scos la vânzare echipa de fotbal!
Lando Norris s-a tăiat la faţă la o petrecere la Amsterdam Lando Norris s-a tăiat la faţă la o petrecere la Amsterdam
Thiago Silva pleacă de la Chelsea la finalul sezonului Thiago Silva pleacă de la Chelsea la finalul sezonului
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 2-1, în direct la Prima Sport 1! Coman înscrie în startul reprizei secunde VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 2-1, în direct la Prima Sport 1! Coman înscrie în startul reprizei secunde

Dumitru Dragomir, după România - Grecia: „Am jucat ca niciodată, am pierdut ca întotdeauna! Sunt 4 pe care nu i-aş mai chema”

Echipa nationala Publicat de Răzvan Cîrceag pe 26 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20651944/1/noname.jpg

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte LPF, a tras propriile concluzii după înfrângerea pe care România a suferit-o în amicalul cu Grecia.

Dragomir a afirmat că sunt 4 fotbalişti pe care nu i-ar mai convoca, iar cei care i-au plăcut sunt debutantul Octavin Popescu, Rus şi Tănase.

„Am jucat ca niciodată, am pierdut ca întotdeauna. Până nu găsim jucători cu moral de competiţie înaltă, un mijlocaş în faţa apărării... Nici Marin, nici Bordeianu nu pot juca acolo. Nu au fizic, dar nici ştiinţa jocului de a juca în faţa apărătorilor. 

Sunt 4 pe care nu i-aş mai chema la naţională, dar nu dau nume. Îşi dă seama şi Edi. Dacă au doar două viteze, nu pot fi fotbalişti de acest nivel.  

Am avut dreptate faţă de Octavian Popescu. Nu a rupt gura târgului, dar a intrat cu personalitate. El şi Rus mi-au plăcut în mod deosebit, sunt câştiguri pentru naţională. Şi de Tănase mi-a plăcut. Partea stângă să i-o lase lui Popescu, iar dreapta lui Mihăilă. Pe Tănase lasă-l, frate, să joace un meci întreg. Trebuie să încerce asta, dacă vor să aibă vreodată un rezultat pozitiv. Altfel suntem copiii ploii!  

Nu are Edi nicio vină, săracul. Aici, fiecare vrea să joace pentru el. E munca dracului. Aş face un cantonament în vară, cu 4-5 meciuri amicale, să înveţe jocul şi ei. Era o distanţă de 60 de metri între compartimente. Uitaţi-vă şi voi la Guardiola, la Liverpool, cum strâng echipele”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru GSP. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri