Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Dumitru Dragomir e convins că U. Craiova va învinge FCSB, azi, de la 19:30, pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro: ”Se va stinge totul în seara asta”

FCSB Publicat pe 8 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20699203/1/dragomirfb.jpg

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a vorbit despre finalul de play-off din Casa Liga 1. A făcut analiza prin prisma derby-ului din această seară, dintre U. Craiova şi FCSB, care va fi LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro, de la 19:30.

Dragomir e convins că formaţia lui Laurenţiu Reghecampf se va impune, iar astfel CFR Cluj se va încorona din nou campioană a României la finalul acestei stagiuni.

Nu mai poate arbitra nimic, nu a fost nimeni corect faţă de Craiova, meciul trebuia pus la aceeaşi oră, în aceeaşi zi. Meciul lui CFR Cluj trebuia să fie la aceeaşi oră cu cel de la Craiova. Ce aşteptări, va bate Craiova şi se va stinge totul în seara asta.

CFR de când a început campionatul e campioană, asta e părerea mea, s-ar putea să greşesc. Pot spune că Liga şi Federaţia nu au fost corecte cu Universitatea Craiova, nu i-au dat nicio şansă, nu era acelaşi rezultat dacă se juca la aceeaşi oră, nu era panică aşa, nu mai dădeau posibilitatea de a face speculaţii, poate băteau cu 1-0.

Gândiţi-vă cu ce emoţii şi trac joacă FCSB acum, lor le trebuie doar victorie. În momentul în care nu ştia nimic, era o mai mare relaxare. Nu cred că vor fi multe goluri pentru că se vor închide şi unii şi alţii, chiar dacă vor fi împinşi de galerie, să ştiţi că nu le va fi uşor nici Craiovei cu presiunea suporterilor, nu ştiu cât suportă, la un stadion de 30.000 de locuri.

Convingerea mea e că şi unii, şi alţii au 2-3 tineri foarte talentaţi, dar la noi au fost mulţi talentaţi şi au murit speranţe. Unii dintre ei au ajuns şi la naţională şi după câteva meciuri s-au lăsat”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro Arena.

Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a 8-a a play-off-ului din Casa Liga 1, se joacă în această seară, de la ora 19:30, şi e LIVE pe Prima Sport 1 şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro. În turul play-off-ului, pe Arena Naţională, scorul a fost 2-0 pentru olteni.

Universitatea Craiova vine după două victorii la rând în campionat, 4-0 cu FC Argeş şi 1-0 cu FC Voluntari, în timp ce FCSB vine după patru succese la rând. Chiar după confrunarea din tur cu oltenii n-au mai făcut nici măcar o remiză bucureştenii, trecând de FC Voluntari, CFR Cluj, Farul şi FC Argeş.

U. Craiova e pe locul 3 în play-off, cu 45 de puncte, în timp ce FCSB e pe poziţia a 2-a, cu 49 de puncte.

Echipele probabile:

  • U. Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Papp, V. Găman, Bancu, Screciu, A. Creţu, Gustavo, Baiaram, A. Ivan, Markovic.
  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic, Olaru, Şut, Fl. Tănase, Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele