Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Dumitru Dragomir prevede surpriza în sezonul următor de SuperLiga României: ”Luaţi în calcul echipa lui Mititelu. A luat unul dintre cei mai isteţi antrenori”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 7 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20766524/1/rps-0347.jpg

SuperLiga României va lua startul în curând, iar acum încep să apară păreri în privinţa luptei la titlu, după ce echipele au conturat, în mare parte, loturile de jucători. Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, şi-a dat şi el cu părerea în privinţa competiţiei care va fi LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro.

”Oracolul” e convins că situaţia va sta în aceeaşi notă ca sezoanele trecute, cu CFR Cluj, FCSB şi U. Craiova în rândul principalelor favorite, dar e convins că, surprinzător, un cuvânt important de spus îl va avea şi formaţia familiei Mititelu, FC U Craiova. Dragomir l-a lăudat pe Marius Croitoru.

Tot cele trei se vor bate la titlu (n.r. CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova). Pe Sepsi nu o văd… Şi să ţineţi minte de la mine, luaţi în calcul şi echipa lui Adrian Mititelu. A luat unul dintre cei mai isteţi antrenori. El şi Mihai Iosif sunt, din punctul meu de vedere, cei mai isteţi”, a spus Dumitru Dragomir, la Pro Arena.

Adrian Mititelu, patronul echipei FC U Craiova, eliberat din închisoare

Adrian Mititelu a fost eliberat, miercuri, din închisoare, ca urmare a hotărârii Curţii de Apel Craiova. La ieşire, el a declarat că a făcut închisoare nevinovat şi că speră să i se facă dreptate şi la CEDO.

O să merg şi la echipă, echipa este viaţa mea, pentru echipa asta am făcut multe sacrificii, am cheltuit foarte mulţi bani, am făcut şi închisoare pentru echipa asta şi o să încerc să facem în aşa fel încât cei care au rămas lângă noi, mai puţini, să fie mulţumiţi şi să reuşim să le aducem bucurie. O să vorbim de fotbal zilele următoare”, a spus Mititelu senior.

Patronul echipei FC U Craiova va merge şi mai departe în justiţie, pentru a-şi căuta dreptatea: ”Mereu am sperat, iar acum sper şi la CEDO să se facă dreptate. În toamnă intru pe fond la CEDO, cu nevinovăţia mea şi sunt convins că se va combina cu faptul că am stat 20 de luni în închisoare nevinovat.

Eu cred că sunt mai puternic ca înainte, pentru că greutăţile m-au făcut să devin şi mai puternic. Sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă, merg înainte pe drumul meu şi pe ceea ce mi-am planificat cu mulţi ani în urmă şi sunt aşa cum mă ştiţi, nu m-am schimbat deloc”.

În noiembrie 2020, Curtea de Apel Craiova l-a condamnat pe Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova, la trei ani de închisoare cu executare, pentru evaziune fiscală, într-un dosar referitor la transferul lui Mihai Costea de la FC U Craiova la Steaua în 2011.

La 26 mai 2022, fiul lui Adrian Mititelu, Adrian Mititelu Jr., anunţa eliberarea iminentă din închisoare a tatălui său. Curtea Constituţională a României a admis excepţia de neconstitutionalitate a prevederilor art. 155 alin. 1 Cod Penal, excepţie invocată de Adrian Mititelu în data de 20.05.2020 în dosarul in care a fost condamnat total nelegal la pedeapsa privativa de libertate de 3 ani pe care o executa în prezent, a precizat atunci Mititelu Jr.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri