Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Dumitru Dragomir se amuză pe seama situaţiei lui Claudiu Keşeru: ”E operat de reflexe”

UTA Arad Publicat pe 20 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20894131/1/rps-0347.jpg

Claudiu Keşeru nu are cel mai bun randament în acest sezon, la UTA, motiv pentru care Ilie Poenaru nu mizează pe el din postura jucătorului de bază, titular. Astfel, atacantul de 35 de ani, născut la Oradea, îşi doreşte să meargă în altă parte. Însă, Dumitru Dragomir consideră că la Keşeru începe să se vadă vârsta.

Încă de anul trecut, înainte să revină la FCSB, în SuperLiga României, de când juca în Bulgaria, a remarcat Dragomir că jucătorul din Oradea nu mai dă un randament prea bun. În actuala stagiune, în 13 meciuri, atacantul a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Dumitru Dragomir chiar l-a ironizat pe Claudiu Keşeru.

Keşeru nu dă randamentul care trebuie. Din Bulgaria nu mai dă randament. Să ştiţi că bătrâneţea nu iartă pe nimeni, parcă eşti operat de reflexe. Parametrii sunt una, reflexele sunt alta. Când începe vârsta să-şi spună cuvântul eşti operat de reflexe.

Deocamdată, la Ronaldo nu e cazul. Ăla are altă genă, cred că o duce până la 38-39 ani”, a spus Dumitru Dragomir la Pro Arena.

Claudiu Keşeru, reacţie sinceră la finalul meciului FCSB - UTA, din SuperLigă 

FCSB s-a impus cu scorul de 2-1, pe teren propriu, contra celor de la UTA Arad, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii, din weekendul trecut. Claudiu Keşeru a marcat contra fostei sale echipe, însă a fost insuficient ca cei de la UTA să plece cu măcar un punct.

Experimentatul atacant a declarat că se simte bine şi nu se gândeşte în viitorul apropiat la retragere.

”A fost o revedere foarte plăcută, chiar dacă a fost un moment mai puţin bun prin care ei trec. Am încercat să le zic câte un cuvânt pe suflet. L-am văzut pe Olaru foarte abătut, dar evoluţia lui mi-a arătat că poate să treacă peste aceste lucruri.

Eu sunt aici, mă pregătesc foarte bine, fac tot ceea ce ţine de mine, dar antrenorul decide când să mă introducă.

Astăzi mi-am dorit să marchez, dar nu am sărbătorit golul din respect pentru acest club şi pentru suporteri. Mi-am făcut scenariul în cap Atâta timp cât simt că pot şi am emoţie când joc, nu o să mă opresc. Cele 10 minute pe care le joc în ultimul timp, îmi dau viaţa. Cât se apelează la mine, eu intru cu determinare.

Să mă retrag? Doamne Fereşte! Parametrii pe care îi am şi tot ce fac, atâta timp cât am plăcere nu o să mă retrag.

 (n.r. despre plecarea de la UTA), nu am venit aici pentru bani, e cel mai mic contract al meu, dar în momentul în care în decembrie se va termina, vom discuta”
, a spus Keşeru, la flash-interviuri.

Golul marcat de Keşeru 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele