Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Dumitru Dragomir ştie dacă Dinamo poate promova în Liga 1. Vestea care îi poate îngrijora pe fani: ”Am vorbit cu Burcă!”

Dinamo Publicat pe 14 mar 2023
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21056611/1/mitica-dragomir.png

S-a stabilit ţintarul play-off-ului de Liga 2! Cele şase echipe au aflat ordinea în care vor juca, iar prima etapă le pune faţă în faţă pe Oţelul şi Poli Iaşi, Steaua şi Unirea Dej şi Dinamo şi Gloria Buzău.

Referitor la cel mai aşteptat meci, derby-ul dintre Steaua şi Dinamo, va avea loc, în turul play-off-ului, în etapa a 4-a. Returul este programat în etapa a 9-a, pe terenul ”câinilor”.

Dumitru Dragomir a analizat situaţia de la Dinamo. El susţine că echipa lui Burcă va mai sta cel puţin un sezon în Liga 2 şi nu va promova anul acesta. 

”Am vorbit cu Burcă!”

”Nu! (n.r. - dacă poate să promoveze Dinamo) Am vorbit chiar acum, de dimineaţă, cu antrenorul, cu Burcă. Am stat vreo trei sferturi de oră, era la hotel la fiul meu, a băut o cafea. A avut o întâlnire cu cineva şi a rămas cu mine la o discuţie. Eu, de meserie, sunt antrenor. Eu i-am spus 'băi, nu mai puneţi presiune pe echipă, că de asta n-ai putut să baţi ieri'. 

Presiunea omoară fotbalistul! Ştii ce face Hagi? Pune presiune în timpul săptămânii, îi obişnuieşte cu presiunea. Când vine meciul, jucătorii sunt obişnuiţi, dar când tu zâmbeşti, mai spui o glumă şi duminică vrei să-l păstrezi tot în tensiunea aia, nu poţi, că vine altă tensiune pe el şi îi distruge”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele