Ultima oră
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek

Dumitru Dragomir sugerează un transfer în Casa Liga 1. Fostul şef al LPF indică fotbalistul pe care FCSB trebuie să-l ia imediat. UPDATE: Jucătorul, dorit de Dan Petrescu la CFR

FCSB Publicat pe 3 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20727537/1/rps-0347.jpg

FCSB este de câţiva ani în căutare de fundaş central care să dea siguranţă defensivei, iar Dumitru Dragomir ştie pe cine trebuie să tranfere Gigi Becali. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal e sigur că vicecampioana României trebuie să forţeze aducerea lui Grigore Turda, de la FC Argeş.

UPDATE vineri (3 iunie), ora 16:28: Conform ultimelor informaţii din presă, fundaşul este dorit şi de Dan Petrescu la CFR Cluj. Aşa se face că poate porni o adevărată licitaţie pentru Turda, iar FC Argeş se poate alege cu o sumă mai mare de bani decât se aştepta. Rămâne de văzut cum se va termina aceste interes ale celor mai bune echipe din România pentru fundaşul piteştenilor.


Informaţiile iniţiale 

În vârstă de 24 de ani, fundaşul a mai fost dorit de Becali şi în trecut, dar, din diverese motive, mutarea nu s-a făcut. Dragomir îi sugerează omului de afaceri să reia negocierile cu formaţia din Piteşti.

FC Argeş are un fundaş central care trebuie încercat. Este vorba despre Grigore Turda. Sunt 4-5 fotbalişti în ţară care ar putea să joace şi la FCSB”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro Arena.

În această stagiune de Casa Liga 1 recent încheiată, Turda a bifat 39 de meciuri pentru FC Argeş şi a marcat de două ori.

FC Argeş a refuzat şi 500.000 de euro pentru Grigore Turda 

Grigore Turda, în vârstă de 24 de ani, este fotbalistul care poate aduce bani mulţi în conturile Argeşului. Fundaşul central de 1.88 m născut la Sighetu Marmaţiei este în atenţia mai multor cluburi importante, potente finaciar, care şi-ar permite să achite bani buni pentru el.

Înalt de 1.88 metri, Turda a impresionat prin evoluţiile avute în tricoul lui FC Argeş în sezonul trecut, iar imaginea bună pe care şi-a creat-o l-a adus atât în atenţia lui Mirel Rădoi, fostul selecţioner, cât şi pe radarul celor de la FCSB.

Anul trecut s-a vorbit despre faptul că FC Argeş a avut o ofertă de 500.000 de euro pentru Turda, din Rusia, dar mutarea nu s-a făcut.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele