Ultima oră
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie
Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie

Dumitru Dragomir, tranşant după FCSB - U. Cluj: ”Dacă descoperi asta în China?”

FCSB Publicat pe 18 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20779388/1/dragomir.jpg

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a taxat modul în care au fost tratate anumite faze ale partidei FCSB – U. Cluj, meci transmis LIVE de Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Oracolul” s-a referit, în special, la o fază care nu a fost analizată de VAR, la care gazdele puteau primi o lovitură de pedeapsă.

Dumitru Dragomir consideră că persoanele din camera VAR care nu cer ca anumite faze să fie revăzute, să fie trase la răspundere pentru că ar putea da un anumit verdict, greşit, în mod intenţionat.

În minutul 41 al confruntării dintre FCSB şi U. Cluj, Romario Pires a făcut henţ în careul propriu, iar FCSB putea primi lovitură de la 11 metri.

VAR-ul dovedeşte că trebuia să facem asta de doi ani. Dacă mai comentăm şi VAR-ul... Nu pot comenta ceva pe care nu sunt stăpân. Unul care ascunde o greşeală sau evită să o scoată pe ecran trebuie scos definitiv şi trebuie şi sancţiune penală.

Dacă descoperi că o rudă de-ale lui a făcut un pariu în China şi a luat vreo 2-3 milioane?”, a spus Dumitru Dragomir la GSP.

FCSB – U. Cluj, 1-1

FCSB a început cu stângul noul campionat după ce a terminat la egalitate duminică seara, scor 1-1 (0-1), cu echipa Universitatea Cluj, pe Arena Naţiională, într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă.

La Bucureşti, prima repriză a meciului dintre FCSB şi Universitatea Cluj a avut două goluri anulate, câte unul de fiecare parte (Florin Tănase – FCSB, min 34, anulat pentru ofsaid, respectiv Tescan – Universitatea Cluj, min 24, anulat cu VAR pentru henţ).

Adrian Bălan a deschis scorul pentru clujeni în al patrulea minute de prelungiri al reprizei întâi.

În minutul 53 Gorcea l-a faultat în careu pe Florin Tănase, arbitrul Marian Barbu a acorday penalti pe care l-a transformat acelaşi Florin Tănase.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele