Ultima oră
UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei
Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi

Dunărea Brăila anunţă despărţirea de Larissa Araujo. Mesajul sportivei

Handbal Publicat pe 22 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21600485/1/fb-dunarea-braila.jpg

HC Dunărea Brăila a anunţat, miercuri, despărţirea de sportiva Larissa Araujo, care a petrecut la echipă trei sezoane.

“Am avut 3 ani grozavi la Brăila. Aş dori să mulţumesc tuturor celor din club pentru încrederea în munca mea şi pentru că au fost mereu susţinători şi respectuoşi. Această echipă chiar construieşte ceva frumos şi şi-a arătat potenţialul sezonul trecut. Acum este timpul să ne luăm la revedere. Nu voi uita niciodată ce am trăit la Brăila. Mulţumesc mult suporterilor care cu siguranţă au ridicat echipa de mai multe ori şi au oferit un spectacol lângă teren! Multumesc mult pentru tot, HC Dunarea Braila! Mult succes!”, a declarat Larissa Araujo.

Larissa Fais Munhoz Araújo evoluează pe postul de extremă stânga şi a venit la Brăila în 2021 din postura de medaliată cu bronz în EHF European League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele