Ultima oră
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!
Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia" Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia"
LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea
OFICIAL  | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim” OFICIAL | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim”

Dunărea Brăila anunţă despărţirea de Larissa Araujo. Mesajul sportivei

Handbal Publicat pe 22 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21600485/1/fb-dunarea-braila.jpg

HC Dunărea Brăila a anunţat, miercuri, despărţirea de sportiva Larissa Araujo, care a petrecut la echipă trei sezoane.

“Am avut 3 ani grozavi la Brăila. Aş dori să mulţumesc tuturor celor din club pentru încrederea în munca mea şi pentru că au fost mereu susţinători şi respectuoşi. Această echipă chiar construieşte ceva frumos şi şi-a arătat potenţialul sezonul trecut. Acum este timpul să ne luăm la revedere. Nu voi uita niciodată ce am trăit la Brăila. Mulţumesc mult suporterilor care cu siguranţă au ridicat echipa de mai multe ori şi au oferit un spectacol lângă teren! Multumesc mult pentru tot, HC Dunarea Braila! Mult succes!”, a declarat Larissa Araujo.

Larissa Fais Munhoz Araújo evoluează pe postul de extremă stânga şi a venit la Brăila în 2021 din postura de medaliată cu bronz în EHF European League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele