Ultima oră
VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida
Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka
Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV
Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV
Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!” Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”

„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”

Rapid Publicat pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21568552/1/sucu.jpg

Rapid se va deplasa miercuri la Constanţa pentru duelul cu Farul din etapa cu numărul 6 din play-off-ul Superligii. Partida va fi transmisă cu începere de la ora 19:00 în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Rapid este în căutarea primei victorii din play-off, unde are 4 victorii şi un rezultat de egalitate în 5 etape. 

Faptul că Marius Şumudică îşi doreşte să antreneze în Giuleşti nu este un secret.

Tehnicianul este un rapidist convins şi a mai spus, de-a lungul timpului, că şi-ar dori să antreneze la echipa lui Dan Şucu. Mai mult decât atât, Şumudică a dat de înţeles, în ultimul timp, că a refuzat mai multe oferte pentru a fi liber în cazul în care conducerea rapidistă îl va contacta.

 Deşi Bogdan Lobonţ este antrenor la Rapid, oficialii din Giuleşti deja caută o altă variantă pentru stagiunea următoarea. Marius Şumudică a dezvăluit că se va întâlni cu Victor Angelescu, săptămâna viitoare şi a punctat că a refuzat o ofertă bănoasă din Iran.

Marian Iancu ştie de cine are Rapid nevoie

Fostul patron de la Poli Timişoara este un mare fan al Rapidului şi l-a sfătuit pe Dan Şucu să ia în calcul cât mai repede echipa „Dani Coman - Şumudică”, dar acesta a venit şi cu o propunere surprinzătoare.

„E obligatoriu ca şi Rapidul să facă din mers şi urgent o reorganizare pentru campionatul viitor şi asta înseamnă să se gândească la o echipă de preşedinte cu antrenor şi eu nu văd în piaţă decât două asemenea echipe: Dani Coman – Şumudică, spun eu prima opţiune, şi a doua Cristi Balaj – Dorinel Munteanu.

Dacă aş fi conducător la Rapid aş face urgent aceste oferte în piaţă”, a spus Marian Iancu, conform Sport Total.

Dorinel Munteanu ar putea fi o variantă senzaţională pe banca Rapidului

Dorinel Munteanu a reuşit o nouă performanţă pe banca gălăţenilor, chiar dacă la Oţelul resursele sunt limitate. Aflat în studio-ul Fotbal Show, Răzvan Pleşca a lăudat reuşita tehnicianului şi a recunoscut că s-ar plia bine la Rapid.

„Oţelul chiar eu un club serios, iar toată lumea a râs de Dorinel Munteanu că a făcut pregătire la Vatra Dornei. Nu e Dorinel Munteanu omul de care să râdem! A fost un jucător important, un antrenor care a demonstrat că poate să ia şi campionatul cu Oţelul Galaţi. E un model de urmat.

 

Cred că pentru Rapid, el s-ar potrivi, doar că a fost acel conflict cu suporterii, acolo trebuie să te accepte şi suporterii”, a declarat Răzvan Pleşca, la Fotbal Show, pe Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele