Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

După aproape trei ani, Walter Zenga revine. Destinaţie surprinzătoare

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21212341/1/wz.jpg

Walter Zenga (63 de ani) se implică în fotbal din nou, după aproape 3 ani de pauză, dar nu în calitate de antrenor. El a acceptat provocarea indonezienilor de la Persita Tangerang, pentru a fi director sportiv.

Zenga a pregătit în carieră pe: FC Naţional, FCSB, Steaua Roşie Belgrad, Gaziantep, Dinamo Bucureşti, Catania, Palermo, Al-Nassr, Al-Nasr FC, Al-Jazira, Al-Shabab, Sampdoria, Wolves, Crotone, Venezia şi Cagliari.

"Merg în Indonezia, unde voi fi director tehnic în următorii doi ani. Îmi voi schimba viaţa din nou, voi schimba tot. Acum am o altă perspectivă, o altă experienţă şi mă simt din ce în ce mai tânăr", a declarat fostul mare portar, pentru cei de la SportSky.

Italianul a fost aproape de revenire în Superliga, la finele anului trecut. Adrian Mititelu a purtat discuţii pentru a-l instala pe banca tehnică a celor de la FCU Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri