Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”

”După aspectul jocului, nu am fi meritat să plecăm de aici cu o victorie”. Pelici, sincer, după remiza de la Botoşani

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20619020/1/pel.jpg

FC Botoşani a obţinut doar un punct acasă, în faţa celor de la CS Mioveni. Scorul final a fost 0-0, iar confruntarea a putut fi urmărită pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Alexandru Pelici a declarat la finele partidei că adversarii au dominat tot meciul, iar punctul a venit ca urmare a unei tactici defensive foarte bine executate în teren.

”Îmi felicit echipa. E un meci la care Botoşani a dominat pe întreaga durată a partidei, dar am reuşit să închidem spaţiile şi ocaziile de gol au fost puţine. Am avut şi noi situaţii când am surprins pe atacuri rapide, dar nu am ştiut să gestionăm pasa finală sau luarea deciziei pentru execuţia finală şi am păcătuit în acest fel.

După aspectul jocului, nu am fi meritat să plecăm de aici cu o victorie. Ne-am dorit foarte mult să luăm punct, acesta e gândul cu care am venit. Ne dorim să facem cât mai multe puncte în aceste ultime partide.

Urmează meciuri dificile din care sperăm să luăm ce putem. Ne-am atins un obiectiv intermediar, de 29 de puncte. Jocul echipei ne dă încredere că putem juca de la egal la egal cu orice echipă. Este un progres faţă de turul campionatului”,
a spus Pelici, la flash-interviu.

FC Botoşani se îndreaptă încet şi sigur spre play-off, acum are 4 puncte avans de FC Argeş, prima echipă din afara acestei zone.

CS Mioveni este destul de departe de retrogradare, având 12 puncte avans faţă de Dinamo.

 

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele