Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

”După ce a lăsat-o pe Galatasaray unde a lăsat-o, i s-a tăiat craca din fotbalul care contează!”. Radu Banciu ştie de ce Gică Hagi nu primeşte oferte din zona Golfului | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 8 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21118496/3/captura-ecran-757.png

Echipa Farul Constanţa a învins, sâmbătă, pe teren propriu, scor 7-2, formaţia Rapid Bucureşti, în primul meci al etapei a 7-a din play-off-ul Superligii.

Farul este pe locul 1 în play-off-ul Superligii, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid are 34 de puncte şi ocupă locul 5.

În aceste condiţii, echipa lui Gică Hagi este favorită la titlu în acest sezon, iar fostul mare internaţional al României îşi poate trece în vitrină un titlu.

În direct la Prima Sport, Radu Banciu a fost întrebat de către un telespectator de ce Gică Hagi nu primeşte oferte din zona Golfului.

Jurnalistul Prima Sport crede că antrenorul de la Farul nu ar mai primi oferte din afară din cauza rezultatelor pe care le-a obţinut la Galatasaray cât timp a fost antrenor al turcilor. 

”După ce a lăsat-o pe Galatasaray unde a lăsat-o, i s-a tăiat craca din fotbalul care contează!”

”Bună întrebare, dar are un răspuns simplu. Gică Hagi a lăsat-o pe Galatasaray cam unde a lăsat-o Boloni pe Monaco. Din momentul ăla i s-a tăiat craca din fotbalul care contează. În Golf, au şi aia pretenţii. Îl au pe ”Cocalardo”. Vine Messi la ei, nu mai pot lua pe oricine!”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport. 

Rapid a fost umilit la malul mării, 2-7 cu Farul

Rapid a suferit o umilinţă inexplicabilă la Ovidiu, unde a fost învinsă categoric de Farul, cu 7-1. Gazdele au deschis scorul foarte rapid, după ce în startul partidei Mazilu a căzut în careu în urma unui contact cu portarul Moldovan şi arbitrul Cătălin Popa a dictat penalty. 

A executat Alibec şi a înscris. Tudor Băluţă a majorat scorul în minutul 23, apoi Alibec a trimis în bară (min. 27) şi din corneul care a urmat, Băluţă a făcut 3-0. Golul al patrulea a căzut în minutul 45, la o greşeală a lui Săpunaru, când Alibec a reuşit şi el dubal. 4-0 pentru Farul scorul pauzei.

Rapid a părut că poate reintra în joc în minutul 58, după golul lui Săpunaru, însă în minutul 61 Alibec a înscris din nou, făcând tripla. Au mai venit două goluri înscrise de Louis Munteanu în minutele 74 şi 77 şi dezastrul giuleştenilor a fost complet.

În minutul 84 Kevin Boli a comis henţ în careu şi arbitrul a dictat penalty pentru Rapid. Dugandzic a transformat şi a redus din diferenţă, stabilind scorul final.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele