Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21575808/1/miriuta.png

Echipa Universitatea Craiova a învins luni, în deplasare, scor 2-1, gruparea Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

Craiovenii au început meciul din Giuleşti ratând prin Mekvabishvili în primul minut şi prin Markovic, în minutul 6. Ermal Krasniqi a semnat replica Rapidului, şutând pe lângă poartă în minutul 12, iar cei care au deschis scorul au fost oaspeţii. 

Alexandru Creţu a centrat şi Andrei Ivan a înscris cu o lovitură de cap, în minutul 30. După pauză, Rapid a avut o mare ocazie în minutul 72, când Alexandru Creţu a scos de pe linia porţii, însă giuleştenii au reuşit să egaleze în minutul 77, prin Burmaz. Danciu a ratat în minutul 88, însă Alexandru Creţu a reuşit să înscrie în minutul 90+8, cu o lovitură de cap din centrarea lui Mitriţă, şi partida s-a încheiat cu victoria oltenilor, 2-1.

După meci, în direct la Prima Sport, Vasile Miriuţă a încercat să analizeze forma slabă a giuleştenilor din play-off. Analistul TV susţine că Rapid nu are jucători cu experienţă. 

”Eu am mai spus-o, după meciul cu FCSB, s-au crezut campioni. A fost euforia aia. Jucau bine şi dintr-odată... Ţi-am mai spus, când nu ai jucători campioni în echipă... 2,3,4 să zici... nu-ţi trebuie o echipă înttregă. Ei ştiu să gestioneze momentele grele. Asta nu au ei. Am mai spus!”, a spus Vasile Miriuţă, la Prima Sport. 

 

În clasament, Craiova este pe locul 4, cu 35 de puncte, la egalitate cu Farul, echipa de pe locul 3. Rapid ocupă poziţia a cincea, cu 30 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele