Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

După cinci sezoane, Tolisso pleacă de la Bayern Munchen

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 30 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20723936/1/tol.jpg

Mijlocaşul francez Corentino Tolisso va pleca de la Bayern Munchen la finalul sezonului, după cinci ani.

În vârstă de 27 de ani, Tolisso a câştigat cu Bayern de cinci ori campionatul Germaniei, de două ori cupa Germaniei şi o dată Liga Campionilor.

  • În total, el a jucat 145 de meciuri şi a marcat 23 de goluri.

Anunţ incredibil în presa din Germania. Mane ar avea un acord verbal cu Bayern Munchen

 

Sadio Mane (30 de ani) nu va mai continua din vară la Liverpool, conform informaţiilor apărute în presa din Germania. Se pare că jucătorul ”cormoranilor”, curtat în ultimele luni de  Real Madrid şi PSG, are un acord verbal cu Bayern Munchen, multipa campioană a Bundesligii.

Veniţi înapoi după meciul de sâmbătă şi vă voi spune ce vă doriţi să auziţi. E ceva special”, a spus Mane înaintea finalei din Liga Campionilor, cu Real Madrid.

Bild a anunţat că Mane vrea să schimbe echipa din această vară, după finala Ligii Campionilor urmând ca apoi să anunţe că s-a înţeles cu Bayern Munchen din punct de vedere verbal.

De şase ani la Liverpool, Mane mai are contract până în vara anului următor, 2023. În acest interval a adunat 263 de partide, a marcat de 111 ori şi a oferit 48 de pase decisive.

 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele