Ultima oră
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă

După Coman şi Radunovic, încă un jucător de la FCSB dă de înţeles că vrea să plece la vară. ”Nu e vorba să fiu nervos!”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21561853/1/cfr-cluj-fcsb-play-off-superliga-superbet-14-04-2024-1.jpg

Darius Olaru (26 de ani) ar putea fi unul din jucătorii de bază de care FCSB se desparte în această vară. Liderul Superligii ar putea rămâne fără căpitan.

Mijlocaşul a dezvăluit că obiectivul primordial este titlul, apoi se va decide cu privire la viitorul său. Olaru a explicat că e atras de campionatele din Spania şi Anglia.

”Nu e vorba să fiu nervos! Spania îmi place, dar urmăresc maxim în ultima vreme şi liga engleză, unde e extrem de greu de intrat.

Sincer, cu aceste formaţii nu ştiu dacă a existat un interes concret. Ce mă interesează însă acum e să iau titlul cu FCSB. Apoi, vom vedea!”
a spus Olaru, pentru cei de la sportpesurse.ro.

Olaru are parte de un sezon de vis, fiind unul din cei mai în formă jucători din Superliga. Transfermarkt îl evaluează la suma de 6.5 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele