Ultima oră
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!
Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia" Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia"
LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea
OFICIAL  | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim” OFICIAL | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim”
Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute” Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute”

După David Kiki, FCSB mai vrea un jucător de la Farul

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21602530/1/far.jpg

Gigi Becali mai vrea un jucător de la Farul, după ce l-a adus pe fundaşul David Kiki. De data aceasta, omul de afaceri vrea să acopere postul de mijlocaş defensiv.

Jurnaliştii de la Fanatik scriu că FCSB e în negocieri avansate cu Tudor Băluţă, fotbalist ce a bifat 2 goluri în 20 de apariţii stagionale pentru dobrogeni.

  • Mijlocaşul de 25 de ani este cotat de Transfermarkt la suma de 2.6 milioane de euro.

“Mai trebuie un “număr 6”. Noi avem trei, mai trebuie încă unul. Nu l-am ochit încă, dar vreau să avem doi şi doi. Doi care joacă alături de Olaru, doi care joacă alături de Tănase.

Doi care joacă cu Edjouma, doi care joacă cu Olaru. Prima dată vor juca Lixandru şi Şut. Cu ei am curajul să spun Liga Campionilor. Şut şi Lixandru, cu Olaru lângă ei”, a spus Becali, la Fanatik.

Ar fi şi pe radarul lui Dinamo

Tudor Băluţă (25 de ani) este una din ţintele ”câinilor”, conform celor de la playsport.ro. Mijlocaşului îi expieră contractul cu Farul în această vară şi poate semna cu alt club.

Sursa mai sus citată scrie că cei de la Dinamo îi oferă lui Băluţă un salariu foarte mare pentru Superliga: 16.000 de euro.

Mijlocaşul are echipe importante în CV: Brighton, ADO Den Haag şi Dinamo Kiev, însă nu a reuşit să se impună în străinătate, unde a bifat doar 8 partide oficiale.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele